Yolanda Ramos sobre un fons difuminat de Barcelona i al costat un cercle d'una noia d'esquena mostrant els cabells
MOLT +

L'econòmica perruqueria de Barcelona que va conquistar el cor de Yolanda Ramos: 30 €

Le Salon de Barcelona va deixar sorprès Yolanda Ramos en tractar-se d'una perruqueria que tracta els seus clients als seus jardins

La reconeguda actriu Yolanda Ramos ha trobat un refugi per cuidar els cabells al cor de Barcelona. Le Salon no només ha captat la seva atenció, sinó que també ha deixat l'artista sorpresa amb el seu singular enfocament. Amb preus que parteixen dels 30 €, Yolanda va experimentar un servei de qualitat enmig d'exuberants jardins, revelant així un encantador secret a la ciutat comtal.

Yolanda Ramos va néixer i va viure molts anys a Barcelona, i és per això que es va sorprendre tant en trobar aquesta perruqueria. Es va topar amb ella durant el cap de setmana que va passar amb uns amics a la ciutat que alguna vegada va trucar llar, ja que ara resideix a Madrid. El descobriment d'aquest saló la va deixar tan impressionada que no va dubtar a compartir la seva experiència a través d'un vídeo al seu Instagram.

Yolanda Ramos en primer pla, posant seriosa en una catifa vermella
A la catalana li encanta mimar-se a la seva terra natal | TVienes

Amb una expressió de sorpresa, Yolanda va exclamar ''Si us plau, mireu, o sigui, és que és molt fort. Em sembla fascinant”. Durant la seva visita, Yolanda Ramos es va tallar les puntes, va hidratar la cabellera i es va refinar el tint.

La peculiaritat del lloc és que l'artista va ser pentinada a l'aire lliure, sota una mena de carpa blanca ubicada enmig d'un petit jardí floral. És important destacar que, segons les paraules, Yolanda comparteix les seves experiències no per motius publicitaris, sinó només els llocs que li agraden. Aquest saló també és freqüentada per Sandra Barneda, gran amiga de Yolanda, i altres celebritats com Mónica Naranjo.

Pentinats des de 30 euros, el preu que va pagar Yolanda Ramos al seu nou establiment de confiança

Le Salon s'erigeix com un establiment amb més de quinze anys d'experiència, oferint serveis de perruqueria que van més enllà del que és convencional. El seu principal estilista, Tomás Sierra, va rebre la seva formació a la ciutat de París per posteriorment obrir un local a la seva ciutat natal. Aquest saló no només es limita a cura dels cabells, sinó que compta amb un racó de maquillatge per oferir un servei de cortesia als clients després de la seva experiència.

Al fons del saló, es desplega un jardí que ofereix un ambient idoni per relaxar-se i gaudir. Un lloc perfecte per degustar un te mentre es reben les manyagues del servei adquirit.

Tot i que els preus són accessibles per a totes les butxaques, és important destacar que optar pels serveis del mateix Tomás Sierra implica un augment significatiu. Per exemple, una rentada i pentinat estàndard té un cost de 30 €, però si es tria la destresa del professional, el preu s'infla fins als 60 €. Aquest preu inclou assessorament, tots els productes utilitzats i consells per al manteniment a casa.

Tot i la reputació del lloc, evidenciada per una puntuació de 4,3, sembla que la visita de Yolanda Ramos no ha contribuït a millorar la seva reputació general. Al llarg dels anys, alguns clients han notat una declinació al servei. Aquests argumenten que les esperes superen l'hora, fins i tot amb cita, i que la fama de Sierra genera aglomeracions i presses a l'atenció.