Muntatge de fotos d'una botiga Mercadona, dos productes del supermercat amb un efecte de blur, i el tiktoker @manu.guez amb una amiga parlant dels productes del Mercadona que s'emportarà a l'erasmus Itàlia
MOLT +

Dos espanyols expliquen quins productes de Mercadona s'emporten a Itàlia

Dos joves que se'n van d'Erasmus a Itàlia ensenyen quins productes venuts a Mercadona no troben allí

Quan marxem a viure a un altre país solem trobar a faltar el menjar espanyol. És habitual no poder trobar els productes que comprem al nostre país. Això provoca que, de vegades, a la maleta, a més de roba, portem menjar.

Fins i tot és possible que demanem a familiars i amics que ens enviïn una caixa amb aliments. Els més habituals són els embotits, com el pernil, o els dolços típics nadalencs. Però n'hi ha molts altres a què ens hem acostumat.

Un exemple d'això és el que passa a un parell d'espanyols d'Erasmus a Itàlia. Els joves estudiants han explicat a TikTok quins són els productes del Mercadona sense els quals no poden viure. És impossible que els puguin comprar a supermercats d'Itàlia, per això han decidit emportar-se'ls d'Espanya.

Muntatge de fotos del tiktoker @manu.guez amb una amiga ensenyant dos productes de Mercadona els quals es portaran a Itàlia per al seu erasmus estudiantil
Els sevillans no troben els seus aliments preferits de Mercadona | TikTok, @manu.guez, e-noticies.cat

Productes del Mercadona bàsics per a estudiants

Al vídeo publicat al seu compte, el jove sevillà Manu Rivas ha detallat amb una amiga quins aliments s'han endut a Itàlia. Encara que sembli estrany, el primer que anomena és el tomàquet fregit. Segons ell, encara que en aquest país s'hi pugui trobar aquest mateix aliment, no té el mateix sabor que el de Mercadona.

Un altre producte primordial per a un Erasmus és el pernil dolç. En aquest cas, es queixa que a Itàlia els costa molt més car. És el motiu pel qual han viatjat fins a aquest país amb diversos paquets comprats a Espanya.

Del nostre país també han viatjat amb diversos pots d'espècies, sobretot d'all i julivert. Tot i que aclareixen que a Itàlia hi ha moltes espècies, no són el mateix. De fet, també s'ha emportat de Mercadona una salsa amb all.

Aliments que només es poden comprar a Espanya

Al llistat de productes que només troben a Espanya també destaquen les olives farcides de xilis de Jalapa. L'estudiant insisteix que són meravelloses i que no sap si és que a Itàlia no existeixen o que no n'ha trobat.

En Manu també explica que, encara que a Itàlia hi ha molt bon formatge, no hi ha paquets de 4 formatges. El típic mix que et serveix tant per a amanides com per gratinar.

Aquestes compres sens dubte reflecteixen com n'és d'important la gastronomia al nostre país. Segur que Juan Roig comença a pensar a obrir diverses sucursals de Mercadona per diferents ciutats d'Europa. Els espanyols que viuen fora de les nostres fronteres els ho agrairan.