Muntatge de la graffa napolitana i la Bottega della Graffa a Barcelona
MOLT +

El dolç italià més addictiu es ven al centre de Barcelona: ‘Què bo!’

Un local especialitzat en graffa, un dolç típic napolità, ha obert recentment al barri gòtic de Barcelona

Recentment, ha aterrat a Barcelona un dels dolços més típics de Nàpols. La Bottega della Graffa al carrer Escudellers, número 6, en ple barri gòtic, és el projecte dels germans Esposito per acostar la tradicional graffa italiana a la ciutat comtal.

La graffa és un dolç italià fet amb farina, aigua i sucre, molt similar a una rosquilla, encara que més esponjós i allargat. Aquesta massa està fregida en oli vegetal i arrebossada en una capa de sucre.

Al local dels germans Esposito, els clients podran omplir les seves graffes de xocolata, xocolata blanca, festuc, crema de llimona de Sorrento o de crema pastissera.

A més, el públic infantil també hi té cabuda, per la qual cosa a La Bottega della Graffa disposen de crema d'ou Kinder per farcir els seus dolços.

Muntatge de dues imatges on es veu com es fregeix i es arrebossa una graffa

A La Bottega della Graffa els preus d'aquests dolços napolitans oscil·len entre els 3,5 euros la graffa senzilla i els 5 euros la graffa farcida. A més d'aquestes postres, al local també ofereixen begudes i cafès per acompanyar aquest dolç.

La història explica que aquest dolç italià es va crear per accident en deixar coure la massa en oli vegetal bullint. Tot i que a La Bottega della Graffa compten amb un ingredient secret que no han volgut revelar.

Els germans Esposito rendeixen homenatge a la seva mare

Els fundadors de La Bottega della Graffa, la primera botiga de graffa italiana de Barcelona, van decidir obrir aquest negoci per homenatjar la seva mare. Aquesta família italiana es va criar envoltada de l'aroma de la massa de la graffa i del cafè acabat de fer de la seva mare.

Graffa emplena

Tal com els germans expliquen al seu perfil d'Instagram, la seva mare era molt bona pastissera, però mai no va poder obrir el seu propi negoci. Per això, els seus fills van decidir, després de la mort de la seva mare, honorar la seva memòria i muntar un negoci de graffes.

La família Esposito va decidir crear el seu negoci a Barcelona, ja que per a ells la ciutat comtal és molt semblant a la seva Nàpols natal. Per això, després de posar a punt el seu local, el passat 30 de març, La Bottega della Graffa obria les portes al cor del barri gòtic.

➡️ Molt +

Més notícies: