Muntatge de fotos de la tiktoker @morganinspain amb rostre seriós i, al costat, una imatge de la mà subjectant una ampolla d'aigua amb gas

MOLT +

El dilema que viu una nord-americana quan compra aigua a un supermercat espanyol

La tiktoker nord-americana ‘Morgan in Spain’ fa una paròdia sobre una situació recurrent que viu quan ha de fer la compra

Els xocs culturals estan a l'ordre del dia a TikTok i els usuaris nord-americans que viuen a Espanya en tenen una gran culpa. Una de les tiktokers que han posat de moda aquest tipus de contingut és Morgan in Spain, que suma més de 85.000 seguidors.

Aquesta nord-americana s'ha fet viral infinitat de vegades assenyalant els contrastos que viu respecte al seu país natal, com per exemple, a les tradicions de Cap d'Any. Tot i que ara s'ha fet viral per una altra cosa.

En aquesta ocasió, la creadora de contingut s'ha centrat en un altre aspecte de la vida que difereix molt dels Estats Units. Estem parlant del moment de fer la compra; a més de la freqüència amb què anem al supermercat, també la sorprenen el preu d'alguns productes. En una divertida paròdia que tot just dura 18 segons, Morgan reflecteix una situació recurrent cada vegada que fa la compra.

Una nord-americana flipa amb el preu del vi als supermercats d'Espanya

“Quan vas a comprar aigua a Espanya”, diu el text sobreimprès a l'inici del vídeo. En el primer clip, podem veure com la nord-americana agafa una ampolla de Vichy Catalan, una coneguda marca espanyola d'aigua amb gas. El preu de la unitat és d'1,49 €, un cost que fa que se'n replantegi l'elecció quan veieu el següent producte.

Es tracta d'un vi negre de 2003 anomenat ‘La Mancha’ que només costa 1,35 € l'ampolla de 750 ml. En veure la poca diferència de preu que hi ha entre una beguda i una altra, Morgan ho té més que clar. Agafa el vi i fa marxa enrere per deixar l'ampolla de Vichy.

Muntatge de fotos de la tiktoker @morganinspain a l'interior d'un Mercadona i, al costat, una imatge de la mà agafant una ampolla de vi
La nord-americana agafa l'ampolla de vi | TikTok, @morganinspain, e-noticies.cat

El vídeo ha tingut una gran repercussió amb més d'1,4 milions de reproduccions en el moment d'escriure aquestes línies. La publicació també suma més de 51.500 m'agrada i prop de 1.000 comentaris, on podem trobar opinions de tota mena. Mentre els usuaris nord-americans al·lucinen amb el preu del vi i pregunten què és Vichy, molts altres dubten de la qualitat de la beguda alcohòlica.

Els usuaris reaccionen a la decisió de la nord-americana

  • “Aigua Vichy? Això només per Cap d'Any i sense abusar, que no està l'economia per abusar”.

  • “Aquest vi venir el faig servir per cuinar 😅”.

  • “😂😂😂 bon vi no pot ser per aquest preu”.

  • “0,86 € l'aigua de 8 litres a Mercadona”.

  • “Crec que la gent no pilla allò que vol mostrar: hi ha vins molt barats aquí jajaja no que l'aigua sigui cara”.

➡️ Molt +

Més notícies: