Muntatge de fotos de primer pla d'Adriana Torrebejano amb rostre mig somrient, al costat una mans subjectant diners i, de fons, un pla general de Madrid

MOLT +

El desconegut negoci que té l'actriu catalana Adriana Torrebejano a Madrid

Clínica Relevium és l'empresa que va muntar l'actriu catalana Adriana Torrebejano fa uns anys a Madrid

Adriana Torrebejano, nascuda a Castellbisbal, és una de les actrius del moment. I és que gràcies a la seva feina en el món de la interpretació s'ha pogut guanyar bé la vida. Uns diners que, com molts altres famosos, ella ha sabut invertir lluny del món de l'espectacle.

Restaurants, discoteques, agències de representació… Són molts els tipus d'empreses que munten els famosos amb els diners que guanyen en el seu sector. Malgrat tot, l'Adriana Torrebejano amb els seus guanys va decidir muntar una empresa poc usual.

Adriana Torrebejano va crear Relevium. És una clínica d'odontologia, fisioteràpia i entrenament personal, tot en un mateix local. L'actriu catalana va decidir invertir en aquest establiment “per si la professió et dona l'esquena el dia de demà”, segons recull Lecturas.

Plànol curt d'Adriana Torrebejano amb rostre seriós

Clínica Relevium, l'empresa d'Adriana Torrebejano a Madrid

La catalana ha sabut invertir bé els diners que ha guanyat arran de la seva feina com actriu. N'és un exemple la Clínica Relevium, l'empresa que va muntar l'Adriana Torrebejano l'any 2017.

Clínica Relevium és un local que ofereix serveis d'odontologia, fisioteràpia i també entrenament personal. Tres aspectes que són essencials per sentir-se bé amb un mateix. El local està ubicat al carrer de Toledo, número 53, al centre de Madrid.

Adriana Torrebejano va compartir molt il·lusionada aquest projecte el 22 de novembre del 2017. I ho va fer amb una foto a Instagram, on convidava tots els seus seguidors a conèixer el local. “Estic molt feliç de compartir amb vosaltres el meu nou projecte empresarial, es diu <RELEVIUM>”, escrivia.

Imatge de l'actriu Adriana Torrebejano posant davant d'un mirall a l'interior del negoci: la Clínica Relevium de Madrid

La jove tenia clar que no volia bolcar tota la seva felicitat en una feina tan volàtil com la que té. “Si bolques tota la teva felicitat en una cosa tan concreta i efímera, és molt difícil que puguis mantenir-te feliç”, va confessar.

Per aquest motiu va decidir apostar per la Clínica Relevium: “Vaig decidir muntar un negoci que, la veritat, va molt bé. Vam passar la pandèmia, que va ser una cosa molt dura, i avui tenim un negoci que va genial”.

Així doncs, l'actriu no només recull èxits a la pantalla com El secreto de Puente Viejo, Hospital Central i, més recentment, Machos Alfa. El seu negoci també és tot un èxit.

Plànol mitjà d'Adriana Torrebejano i Gorka Otxoa en una escena de la sèrie de Netflix 'Machos Alfa'

Adriana Torrebejano, una de les convidades aquesta nit a El Hormiguero

L'Adriana Torrebejano s'asseurà aquesta nit a El Hormiguero, però no ho farà sola. L'actriu catalana estarà acompanyada de Salva Reina, actor amb qui protagonitza la sèrie Muertos S.L., un format que s'acaba d'estrenar a Movistar Plus+.

La producció acabada d'estrenar és una sitcom de vuit capítols —cadascun té dura 30 minuts— que parla sobre la rutina d'una funerària familiar. La sèrie ha estat creada per Laura i Alberto Caballero, ja coneguts per altres reeixides creacions com Aquí no hay quien viva o Machos Alfa.

➡️ Molt +

Més notícies: