Muntatge de Mario Matute sobre un fons de restaurant i una retallada borrosa d'una coca del local

MOLT +

El desconegut bar que Mario Matute té a Madrid i on pots menjar per 35 euros

Mario Matute, exparella de Yolanda Ramos, regenta un conegut bar a Madrid i té uns preus molt econòmics

Són molts els famosos que decideixen invertir els seus diners en negocis que tenen poc a veure amb el seu sector professional. Munten locals que acostumen a atraure companys de professió i, per què no, també a persones anònimes. És el cas del bar La Esperanza de Mario Matute, l'exparella de la humorista Yolanda Ramos.

La Esperanza s'ubica al centre de Madrid i es pot menjar un menú amb gran quantitat de plats per menys de 35 euros. A més, també ofereix plats a la carta com patates braves, croquetes o xistorra, uns plats que alguns no arriben als 10 euros.

Imatge dels tres menús que ofereix el restaurant La Esperanza, regentat per Mario Matute, exparella de Yolanda Ramos a Madrid

Una carta per a tots els gustos al bar de Mario Matute

Els plats de la carta són molt variats, van des d'unes mandonguilles de pollastre de corral, fins a uns ‘callos’ a la madrilenya o passant per un pop a la brasa. Tampoc falten la fideuada o el carpaccio de peus de porc amb gambes.

Per a les postres sempre queda espai i més si es tracta de xocolata, flam de la casa o pastís de formatge. Amb preus que ronden els 6 euros.

El local de Mario Matute ofereix una experiència gastronòmica de qualitat que atrau tant locals com turistes. I tot i que el bar ha atret cares conegudes de la faràndula espanyola, la veritat és que és un local apte per a totes les butxaques.

Captura de l'Instagram de la esperança bar on es veu un plat de paella a la barra del bar amb gots, begudes i cambrers de fons

Yolanda Ramos i Mario Matute trenquen després de 14 anys d'amor

Amb tot això, Mario Matute està triomfant a la capital. Plats elaborats però amb l'essència de la típica tapa espanyola. Ubicat al carrer de la Torrecilla del Leal, s'ha convertit en un punt de referència per als amants del bon menjar.

Tot i això, la vida personal potser no li va tan bé a Mario Matute, ja que la seva relació amorosa es va trencar fa uns mesos. Yolanda Ramos i Mario Matute es van conèixer fa 14 anys durant una de les emissions de la versió espanyola del programa nord-americà, Saturday Night Live.

L'any 2013, tots dos es van convertir en pares de la petita Charlotte. Un somni que van poder fer realitat gràcies a la fecundació in vitro. Tot i això, l'amor ha arribat al seu punt final i han decidit continuar els seus camins per separat.

Per la seva banda, Yolanda Ramos continua activa en els seus projectes a la televisió. I amb un somriure a la boca perquè la separació ha transcendit ara, però fa mesos que és efectiva. Una ruptura que ha estat completament íntima i sobre la qual no hi ha hagut cap sospita ni especulació.

➡️ Molt +

Més notícies: