Clara Llac sobre un fons borrós ia la dreta un còctel rosat

MOLT +

La cocteleria preferida de Clara Lago és a Madrid: molt original, a més de barata

La Tuerta Funky Castizo, que ha captivat Clara Lago, està especialitzat en la realització de còctels d'autor

A l'escenari de la vida nocturna madrilenya, Clara Lago, ha revelat el seu refugi favorit: La Tuerta Funky Castizo. Ubicat al barri de Lavapiés, aquest singular local es distingeix pels còctels d'autor i els preus accessibles. Per a Llac, va ser vistós el lloc per gaudir d'exquisides begudes i l'experiència que fusiona creativitat, originalitat i accessibilitat.

En esdeveniments recents, Clara Lago ha escollit aquest lloc com la destinació ideal per celebrar les estrenes dels seus projectes més recents. Acompanyada pel seu inseparable cercle d'amistats, La Secta de la Clau, un grup d'amigues que ha compartit moments incomptables de la seva vida. Segons publicava l'actriu en una publicació a Instagram, havien culminat la celebració amb unes postres a les quals elles van anomenar ''el pastís antivirgo''.

La cocteleria preferida de Clara Lago és minimalista

Amb una trajectòria que va iniciar el juliol de 2019, laTuerta Funky Castizo ha escalat ràpidament al món de la cocteleria. Ha guanyat un lloc destacat entre les millors de la península Ibèrica, segons el prestigiós llistat Top Cocktail Bars 2020. Aquest lloc fusiona els conceptes de tradició i avantguarda, on la cuina tradicional es reinventa des del clàssic i els còctels segueixen les tendències d'una forma minimalista.

Sota el concepte taverna, el bar ofereix plats que no superen els 25 euros. Des del seu ''pa tumaca'', amb ous trencats i morcón 5J, fins al brioix d'anxova de Santoña i papada per només 4,50 €, el menú reflecteix la qualitat més que econòmica.

Les begudes que hauria consumit Clara Lago porten formatge i remolatxa

A l'apartat de còctels, les begudes van des dels 10 fins als 15 euros, totes elaborades amb aquest toc minimalista. Entre les seves creacions, destaquen el ''Hidalgo'', que sorprèn amb la seva combinació de formatge Idiazabal barrejat amb cervesa negra i soja. Una altra combinació també cridanera és el ''Limerència'', que porta remolatxa lactofermentada.

Còctel amb una margarida dins
El Còctel Hidalgo porta formatge Idiazabal | @latuertafunkycastizo

Tot i la seva aparent joventut, el bar ha conquerit el paladar dels clients que l'han visitat. Ha obtingut una excel·lent qualificació de 4,5 a TripAdvisor, encara que basada en un nombre modest d'opinions, només 35. Segurament, després de la proposta de Clara Lago, la popularitat de la cocteleria creix com l'escuma.

➡️ Molt +

Més notícies: