Els Javis sobre un fons marró amb unes pedres ia la dreta un cercle vermell on Javier Calvo està davant d'una piscina amb unes muntanyes al fons

MOLT +

La clínica d'Alacant que escullen Els Javis per relaxar-se: costa 12.900 €

En nombroses ocasions, Els Javis han triat Sha Wellness per rebre tractaments estètics mentre gaudeixen dels avantatges del ressort

Sha Wellness s'ha convertit en la destinació d'elecció per a la relaxació i la cura personal dels cineastes coneguts com Los Javis. Amb un preu de 12.900 € per tractament, aquest exclusiu establiment ofereix un oasi de benestar per als clients amb més poder adquisitiu. Els Javis han volgut gaudir dels tractaments estètics de primera classe mentre es preparen per tornar a la càrrega.

Els cineastes espanyols, Los Javis, han convertit Sha Wellness en la destinació d'elecció durant els mesos d'estiu, buscant relaxació, rejoveniment i benestar. Ubicada a Albir, província d'Alacant, aquesta clínica de renom internacional s'ha guanyat la reputació entre les celebritats. Personalitats com Penélope Cruz i Javier Bardem o Tamara Falcó també s'han beneficiat de l'oferta del lloc.

La clínica i hotel predilecta de Los Javis no és apta per a totes les butxaques

Amb tarifes que reflecteixen l'estatus de la seva gamma alta, Sha Wellness ofereix una àmplia varietat de luxosos tractaments dissenyats per consentir tant el cos com l'ànima. Per una suma de 5.200 euros, els clients poden gaudir de benestar complet durant catorze dies. El tractament de rejoveniment, considerat el més sol·licitat, i l'utilitzat pels Javis; té un preu de 12.900 euros.

Sha Wellness troba el seu origen a l'experiència personal de Don Alfredo Bataller Parietti. Aquest, després d'enfrontar-se a problemes de salut durant més de tres dècades, va aconseguir recuperar la qualitat de vida gràcies a una combinació d'alimentació i diverses teràpies naturals. Això es va complementar amb medicina occidental.

Inspirat en aquest camí cap al benestar, va obrir aquest local, que se sustenta en set àrees fonamentals. Aquestes són: nutrició, teràpies naturals, medicina preventiva, estètica avançada, estimulació cognitiva i emocional, benestar i rendiment físic. Qui adquireixi el lot d'una setmana al ressort se'n podrà beneficiar de totes.

Aquells que vulguin experimentar els beneficis del negoci sense comprometre's a una estada completa al ressort, tenen l'opció d'adquirir tractaments individualitzats. Aquests varien en preu, partint des dels 200 euros per alguna sessió de nutrició fins als 7.000 € per a teràpies que involucren cèl·lules mare. L'alt estàndard del lloc es fa evident fins i tot en els serveis més simples: una manicura completa, que en altres llocs costaria 30 € a dalt; aquí, 140 €.

El paquet escollit pels Javis seria el més car que ofereix el lloc

El paquet de dies sencers més accessible és el de quatre dies, amb un cost de 2.300 € i inclou un pla d'alimentació i teràpies naturals, a més de l'estada. Tot i que pugui semblar car, això no ha parat a l'expansió del negoci. Recentment, han obert una nova estada a Mèxic.

Té una puntuació de 4,5 a TripAdvisor i els visitants remarquen que és un ressort excel·lent i que ha estat un viatge sanador per a ells. Potser per això ha resultat ser el lloc més visitat per Los Javis en els últims anys. Un lloc per guarir en un ambient ple de luxe.