Muntatge de fotos d'una tiktoker, @comamosconhipocrèsia, amb una botiga Mercadona de fons i un top 5 en blanc amb un tick verd al costat
MOLT +

Els 5 productes de Mercadona molt saludables recomanats per una nutricionista

Aquests aliments destaquen pels seus bons ingredients i el seu sabor apte per als paladars més exigents

Si quan vas al supermercat et preocupa omplir la cistella de productes sans, estàs d'enhorabona. Sí, perquè una nutricionista ha publicat un vídeo a TikTok on informa de 5 articles de Mercadona que pots consumir sense problema.

A més, ressalta que aquests aliments semblen menys saludables del que en realitat són. Així que si encara no els consumeixes, podries fer-ho sense cap problema tenint en compte que no són perjudicials per a la teva salut. I si ja ho fas, potser et sorprèn que aquests productes siguin mitjanament saludables per a la teva dieta.

Al lloc número cinc hi ha els crackers amb sal. Als seus ingredients només hi ha farina, oli de gira-sol i de coco. Una alternativa perfecta a les coques d'arròs o de blat de moro.

Ocupant el quart lloc es troba la beguda vegetal de soja amb gust de vainilla. Aquesta no conté additius perjudicials i està enriquida amb calci i vitamines D i B12. Per tant, és perfecta per a vegans i té un excel·lent sabor.

Muntatge de fotos de la tiktoker @comamosconhipocrèsia, de pla curt, on mostra el top 5 de productes de Mercadona que no semblen saludables, però que sí que ho són
Els consumidors es preocupen cada cop més per la qualitat dels aliments | TikTok, @comamosconhipocresia, e-noticies.cat

Productes fabricats amb bons ingredients

El número tres és per a les llaunes de Xile amb carn. Un producte on pots trobar carn, mongetes, oli de gira-sol i sucre en poca quantitat. A més a més, aquest aliment és perfecte per afegir-lo als natxos amb una mica de formatge.

D'altra banda, la medalla de plata és per a la focaccia amb farina de blat i de sègol i oli de gira-sol. Un aliment que pots menjar en qualsevol moment, ja que només cal escalfar-lo un minut al forn o a la fregidora d'aire per tenir una focaccia com acabada de fer.

Al lloc número u del top trobem el pollastre rostit amb salsa. El seu contingut és d'un 97% pollastre i la resta, és a dir la salsa, conté una mica de sucre. Així doncs, la nutricionista recomana rebutjar la salsa si es vol menjar menys greix.

Els internautes opinen sobre aquests aliments de Mercadona

El vídeo, publicat al compte @comamosconhipocresia, supera les 765.000 reproduccions i els 44.000 'likes'. A més, centenars d'usuaris han volgut comentar-ne el contingut i preguntar sobre altres productes.

“Jo esperava que hi fos la Nocilla”, assenyala amb humor un usuari. “Tot és saludable amb moderació”, indica un altre. Evidentment, no són productes comparables a un bon plat de verdures.

Així mateix, la nutricionista té diversos vídeos en què repassa diferents aliments de supermercats espanyols com Aldi, Mercadona, Carrefour o Lidl. I és que gràcies a aquest tipus de contingut és més fàcil trobar i triar els productes més saludables.