Fotomuntatge d´una foto de l´interior d´una botiga Normal, amb una captura de pantalla de l´Instagram de Normal i una dona sorpresa i

MOLT +

La botiga ‘low cost’ viral que arriba a Barcelona amb dues noves obertures

Barcelona viurà pròximament la inauguració de dos establiments de la popular companyia danesa de cosmètica i drogueria Normal

Després de la seva obertura a Mataró el mes de novembre passat, Normal arriba a Barcelona amb la inauguració de dues noves botigues. La primera, que obre el 24 d'abril, estarà situada al número 445 de l'avinguda Diagonal. Pocs dies després, el 3 de maig, serà el torn del nou local al centre comercial La Maquinista.

La firma danesa Normal, especialitzada en productes de drogueria i cosmètica, s'ha fet molt popular a les xarxes socials en els darrers temps.

A TikTok, on tenen gairebé 122.000 seguidors i acumulen fins a 1.300 milions de ‘m'agrada’, els seus vídeos mostrant productes s'han tornat molt virals. De fet, als seus establiments tenen una secció de productes nous que són tendència en aquesta xarxa social.

Normal, la botiga amb preus baixos que arriba a Barcelona

“A Normal venem productes completament normals a preus anormals”, així es defineix l'empresa a la seva pàgina web. Als seus establiments es pot trobar una àmplia gamma de productes d'estètica, bellesa, perfumeria o cosmètica, però també d'alimentació o neteja. A més, compten amb un gran ventall de marques molt populars com L'Oréal, Colgate, Gillete o Milka, entre moltes altres.

La cadena explica que “tots els articles es venen a preus baixos i fixos”. Per tant, no esperis trobar rebaixes ni grans gangues, però prometen que quan tornis a la botiga els preus no hauran canviat.

A més, cada setmana renoven el catàleg amb uns 100 productes nous. D'aquesta manera, asseguren que “el nostre objectiu és que cada cop que visitis una de les nostres botigues, sempre sigui una experiència nova i única”. L'original disposició dels seus locals en forma de laberint convida a viure aquesta experiència nova.

Tot i això, la idea és molt similar a la d'altres companyies com Ale-hop, Flying Tiger o Primaprix. Malgrat que, pel tipus de productes que comercialitzen, s'han convertit en la competència directa dels líders del mercat en aquest sector com Primor i Druni.

Normal va néixer a Dinamarca l'any 2013 i ja compta amb més de 500 establiments. L'any passat van obrir el primer local a Lisboa, començant la seva expansió pel sud d'Europa. Poc després van aterrar a Espanya, on ja disposen d'11 establiments més quatre que encara s'han d'obrir.

Entre aquestes, hi ha les dues que s'inauguraran a Barcelona pròximament. Una al centre comercial La Maquinista i l'altra a la Diagonal. Amb aquestes dues obertures a la capital catalana, la firma espera tenir el mateix èxit que han tingut amb la seva botiga de Mataró, situada al centre comercial Mataró Parc.