Muntatge de fotos d?una dona subjectant la bandera d?Espanya al vent i, al costat, la imatge de dos productes del Mercadona
MOLT +

Una argentina revela les 5 coses que més li xoquen d'Espanya

Tot i que per als espanyols són molt normals, a aquesta tiktoker que viu a Madrid l'ha sorprès molt

El xoc cultural sol ser una cosa habitual quan et mudes a un altre país. Una prova és el que mostra en un dels seus vídeos la usuària de TikTok @julietaespinosaawad, on ha assenyalat diverses diferències que ha trobat entre països.

Aquesta argentina que viu a Madrid no deixa de sorprendre's per les diferències que troba amb el seu país d'origen. En aquest cas, ella ha volgut recalcar cinc coses rares d'Espanya que a nosaltres ens semblen el més normal del món i que potser no ho són tant.

El més sorprenent d'Espanya per a aquesta noia argentina

Els espanyols no demanen permís quan volen passar i tu estàs bloquejant el pas. Segons la tiktoker, esperen darrere en silenci fins que la persona que destorba s'adona de la situació. La veritat és que no sol ser així, jo mateixa demano pas si tinc pressa i algú no em deixa avançar.

Un altre tema que li sembla curiós és que diguin terrat a les terrasses dels edificis. També que se l'anomeni terrassa a una part d'un bar que estan al carrer o al balcó. Unes paraules que sembla que no tenen el mateix ús lèxic a Argentina.

Fotogrames d'un Tiktok sobre coses rares de Madrid
A aquesta argentina li semblen curioses moltes coses del nostre país | TikTok

L'argentina també ha quedat meravellada amb la quantitat de cotxes de luxe de marques com Ferrari, Tesla i Lamborghini. Suposem que sobretot els ha vist a barris amb un alt poder adquisitiu de Madrid, com el barri de Salamanca.

El que és quotidià es torna excepcional

La tiktoker també ha volgut ressaltar que hi hagi caixers automàtics a peu de carrer. Fins i tot li sembla estrany que la gent els faci servir. En aquest cas, ella ha explicat en comentaris que es deu a la inseguretat ciutadana que hi ha a Argentina.

Per acabar, no podia faltar el supermercat més famós d'Espanya: Mercadona. A ella li meravella que en aquests establiments hi hagi una zona on poder menjar. Recalcant que aquests compten amb gots, tovallons i coberts gratuïts.

Hem d'aclarir-li que això no passa a tots els Mercadona d'Espanya i que a molts no hi ha zones de menjador. Encara que si passa més temps al nostre país segur que ho descobreix per ella mateixa.