Així és el restaurant de milaneses de Luis Suárez que triomfa a Barcelona
El Chalito, especialitzat en aquest tipus de menjar llatí, ja té tres negocis a Barcelona i n'obrirà pròximament un a Madrid
El Chalito, de Luis Suárez, està causant sensació a Barcelona. Especialitzat en les milaneses, el negoci de Luis Suárez ha aconseguit triomfar amb la seva proposta centrada en aquest menjar. Amb tres negocis ja establerts a Barcelona, el lloc té plans d'expandir-se encara més, preparant-se per obrir pròximament un altre local a Madrid.
Luis Suárez, un dels propietaris de l'exitós establiment a Barcelona, ha aconseguit captar l'atenció dels amants del menjar amb la seva passió per aquest menjar. Aquest establiment, que compta amb tres locals a la capital catalana, ha sabut conquerir els paladars catalans des de la seva obertura el 2017. El seu enfocament en l'autenticitat i la qualitat dels plats ha estat clau per al seu creixement, atraient tan residents locals com a turistes.
L'establiment de Luis Suárez està especialitzat en aquesta especialitat de carn arrebossada
El Chalito no només es destaca pel menjar, sinó també per la versatilitat en el servei. A més d'oferir un espai per gaudir del famós platerets al local, proporciona opcions de servei a domicili i take away, adaptant-se a les necessitats i preferències dels seus clients. Luis Suárez, amb la vista posada a expandir, té com a objectiu obrir quatre nous locals a Barcelona i conquerir l'exigent mercat madrileny.
L'estrella del menú és aquest plat de carn arrebossada, preparades cada dia. Des de les clàssiques de pollastre i vedella fins a les opcions vegetarianes amb base d'albergínia, ofereix fins a 12 combinacions de diferents toppings. Aquestes comencen cobertes amb tomàquet, mozzarella i toppings addicionals com pernil, ous fregits, xampinyons o Rocafort, a més, la ració ve acompanyada de patates fregides, arròs, amanida o patates al forn.
Però no només tenen aquest aliment, la carta de Luis Suárez s'adapta a tots els gustos
A més d'aquest plat tradicional, el lloc ofereix una variació interessant en format hamburguesa, amb cinc especialitats diferents. Per a aquells que vulguin posar el colofó a la seva experiència gastronòmica, el local també ofereix una selecció de postres casolanes, com el pastís de bombó o el de formatge.
Pel que fa als preus, el plat estrella costa 10 euros per a l'opció bàsica, fins a 14,50 euros per a la més elaborada, amb brie, pernil salat i tomàquets cherry.
Encara que el menjar rep elogis pel seu sabor i qualitat, alguns comensals han assenyalat a les seves ressenyes a TripAdvisor que el servei podria millorar. Tot i això, el local de Luis Suárez manté una sòlida qualificació de 4 sobre 5 a la plataforma.
Més notícies: