Luís Suárez sobre un fons borrós de menjar i al costat un cercle amb una paret que posa ''No deixis per demà la milanesa que et puguis menjar avui''
MOLT +

Així és el restaurant de milaneses de Luis Suárez que triomfa a Barcelona

El Chalito, especialitzat en aquest tipus de menjar llatí, ja té tres negocis a Barcelona i n'obrirà pròximament un a Madrid

El Chalito, de Luis Suárez, està causant sensació a Barcelona. Especialitzat en les milaneses, el negoci de Luis Suárez ha aconseguit triomfar amb la seva proposta centrada en aquest menjar. Amb tres negocis ja establerts a Barcelona, el lloc té plans d'expandir-se encara més, preparant-se per obrir pròximament un altre local a Madrid.

Luis Suárez, un dels propietaris de l'exitós establiment a Barcelona, ha aconseguit captar l'atenció dels amants del menjar amb la seva passió per aquest menjar. Aquest establiment, que compta amb tres locals a la capital catalana, ha sabut conquerir els paladars catalans des de la seva obertura el 2017. El seu enfocament en l'autenticitat i la qualitat dels plats ha estat clau per al seu creixement, atraient tan residents locals com a turistes.

Luis Suárez celebra un gol amb l'Atlètic de Madrid amb els braços oberts

L'establiment de Luis Suárez està especialitzat en aquesta especialitat de carn arrebossada

El Chalito no només es destaca pel menjar, sinó també per la versatilitat en el servei. A més d'oferir un espai per gaudir del famós platerets al local, proporciona opcions de servei a domicili i take away, adaptant-se a les necessitats i preferències dels seus clients. Luis Suárez, amb la vista posada a expandir, té com a objectiu obrir quatre nous locals a Barcelona i conquerir l'exigent mercat madrileny.

L'estrella del menú és aquest plat de carn arrebossada, preparades cada dia. Des de les clàssiques de pollastre i vedella fins a les opcions vegetarianes amb base d'albergínia, ofereix fins a 12 combinacions de diferents toppings. Aquestes comencen cobertes amb tomàquet, mozzarella i toppings addicionals com pernil, ous fregits, xampinyons o Rocafort, a més, la ració ve acompanyada de patates fregides, arròs, amanida o patates al forn.

Però no només tenen aquest aliment, la carta de Luis Suárez s'adapta a tots els gustos

A més d'aquest plat tradicional, el lloc ofereix una variació interessant en format hamburguesa, amb cinc especialitats diferents. Per a aquells que vulguin posar el colofó a la seva experiència gastronòmica, el local també ofereix una selecció de postres casolanes, com el pastís de bombó o el de formatge.

Pel que fa als preus, el plat estrella costa 10 euros per a l'opció bàsica, fins a 14,50 euros per a la més elaborada, amb brie, pernil salat i tomàquets cherry.

Encara que el menjar rep elogis pel seu sabor i qualitat, alguns comensals han assenyalat a les seves ressenyes a TripAdvisor que el servei podria millorar. Tot i això, el local de Luis Suárez manté una sòlida qualificació de 4 sobre 5 a la plataforma.

➡️ Molt +

Més notícies: