Així és el restaurant on David Bustamante es va preparar per a Masterchef
David Bustamante va quedar tercer al concurs, potser gràcies als consells del xef de Ment, Óscar Calleja, que té una estrella Michelin
David Bustamante, el reconegut cantant, va optar per un exigent camí cap a la competència culinària de Masterchef. Això ho va fer al prestigiós restaurant Ment, sota l'atenta mirada del xef Óscar Calleja, posseïdor d'una estrella Michelin. La seva dedicació en aquest establiment i al programa, va contribuir que culminés la seva participació en un tercer lloc en la competència.
David Bustamante, més enllà d'aprofitar les bondats culinàries de Ment, va decidir fer una visita especial al seu amic, Óscar Calleja. Aquesta elecció no va ser aleatòria, ja que el restaurant de Calleja se situava a Sant Vicenç de la Barquera, el poble natal de Bustamante, a Cantàbria. La decisió del cantant d'acudir a la seva terra natal per rebre l'orientació d'un amic proper, va demostrar la seva confiança a Calleja per brindar-li el suport necessari per preparar-lo.
David Bustamante es va preparar en un restaurant que fusiona Mèxic amb el Japó
Ment, un nom que evoca l'art d'elaborar, crear i formar en llengua maia, és molt més que un restaurant. El lloc té una estrella Michelin a la guia espanyola i portuguesa el 2022, així com un sol a la guia de Repsol d'aquest mateix 2022 també. Aquest establiment, que s'ubica al Gran Hotel Don Gregorio, s'ha acabat convertint en un punt de referència a Salamanca.
La seva gastronomia combina la cuina mexicana amb tocs asiàtics subtils, passant pels records del xef dels anys a Cantàbria. D'aquesta manera, fusiona també els productes castellans, perquè cada plat sigui únic en sabors i textures. El xef ha pogut treballar amb noms llegendaris com Ferran Adrià o Toshiro Konishisi.
David Bustamante va ajudar en la preparació del menú degustació
El lloc presenta un menú degustació, compost per nou plats, que té un cost de 105 € per cap. Els que vulguin explorar els plats fora d'aquest menú, ho poden fer agafant els plats fora de carta. Exemple d'aquests són el calamar thai o la vaca de castilla amb llegums, ho podrà fer pel preu de 19 o 29 euros respectivament.
Per posar el fermall d'or a l'experiència, les postres, inclouen opcions com l'arròs amb llet caramel·litzada o el batman de huitlacoche. Tots tenen preu de 10 euros per plat. No és estrany que amb tant de luxe, el Ment ostenti una elevada qualificació de 4,5 a TripAdvisor, sent el número 67 de tots els restaurants de Salamanca.
Més notícies: