Muntatge de Paloma Rocasolano amb el rei Felip i Letizia
GENT

Felip passa a l'acció amb Paloma Rocasolano i dona una nova ordre a Letícia

Felip ha pres una decisió important relacionada amb la seva sogra. Segons 'En Blau', el monarca ha demanat a Letícia que no convidés Paloma al seu aniversari

Felip VI ha pres una nova i contundent decisió relacionada amb Paloma Rocasolano. Tal com ha assegurat En Blau, l'actual rei d'Espanya ha ordenat a Letícia que no convidi la seva sogra a la festa pel seu últim aniversari.

Aquest dimarts, 30 de gener, el monarca ha fet 56 anys i, com a homenatge, diversos ajuntaments i edificis emblemàtics del nostre país s'han tenyit de vermell carmesí. Tot i això, aquesta celebració no ha pogut evitar estar marcada per la polèmica.

Molts s'han preguntat si Felip VI passaria aquest dia tal especial amb la reina Letícia. Dubtes que han sorgit arran les escandaloses declaracions de Jaime del Burgo. Des que l'empresari va decidir revelar el seu suposat afer amb la reina, diversos experts en la casa reial ha apuntat cap a una nova crisi matrimonial.

Muntatge amb Paloma Rocasolano amb ulleres de sol i vestit rosa, i Felip de perfil

Tot i això, i després de desmentir aquests rumors, els actuals reis d'Espanya han reaparegut aquest dimarts per celebrar el 56è aniversari del sobirà. Una reunió discreta que s'ha organitzat a La Zarzuela i que ha estat marcada per diverses absències.

Tal com ha transcendit, les dues filles de Felip VI no han pogut acudir a aquest dinar, però està previst que viatgin a Madrid durant el cap de setmana. Una altra de les grans absents ha estat Paloma Rocasolano, però per un motiu molt diferent del de les seves netes.

Segons En Blau, el rei ha passat a l'acció amb la sogra i ha demanat a Letícia que no la convidés ni a ella ni a la resta de la seva família a aquesta reunió. Els que sí que han estat presents han estat la reina Sofia i la tieta Pecu.

Felip passa a l'acció amb Paloma Rocasolano: es distancia de la sogra

La relació entre Felip VI i Paloma Rocasolano sempre ha estat molt estreta. Tant és així que, segons va transcendir al seu moment, la reina Sofia va arribar a estar gelosa de la seva consogra, sobretot, en temes relacionats amb les seves dues netes.

Quan van néixer Leonor i Sofia, la mare de Letícia va ser qui va ajudar la reina amb les seves cures, malgrat viure lluny del palau de La Zarzuela. Una situació molt diferent de la que va experimentar l'emèrita.

Primer pla de Paloma Rocasolano, mare de Letizia Ortiz, somrient

Segons ha transcendit, a la mare de Felip VI no se li permetia veure les seves netes sempre que volgués. Cosa que va compartir amb els seus més propers:

"No tinc idea de com estan, gairebé mai les veig. No em permeten veure-les. Fins i tot jo, que visc a prop, no puc anar a casa, mentre que la mare de Letícia sempre és present".

Tot i això, els últims mesos, s'ha pogut apreciar un distanciant entre Felip VI i Paloma Rocasolano. De fet, avui dia, són menys freqüents les seves visites al palau de La Zarzuela.

Muntatge amb Jaime del Burgo somrient amb una jaqueta grisa i Letizia mirant de banda mentre camina amb una jaqueta negra

Una situació que, tal com ha transcendit, té l'origen el 2013. Aquell any, els reis actuals d'Espanya van passar per la primera gran crisi matrimonial. I encara que al principi es va atribuir aquest problema a escàndols com el cas Nóos o la vida de Joan Carles I, res més lluny de la realitat.

Fa unes setmanes, Jaime del Burgo va assegurar que la causa real d'aquest conflicte conjugal va ser la presumpta infidelitat de Letícia a Felip VI. Afer que el monarca espanyol va descobrir el 2012 i pel qual es va enfadar tant amb la seva dona com amb altres membres de la família, com ara Paloma Rocasolano.

Segons ha transcendit, la infermera jubilada estava al corrent de tota aquesta situació. Fins i tot va ajudar la seva filla a trobar-se en secret amb Jaime del Burgo en un pis que té a la ciutat de Madrid.

Una història que l'empresari navarrès està disposat a explicar a través del seu llibre, nada más que la verdad. Obra que traurà a la venda a través de la seva pròpia editorial.

➡️ Gent

Més notícies: