Muntatge de Joan Carles I en vestit, Paloma Rocasolano somrient amb unes arracades de perles i Felip VI amb cara estranya
GENT

Paloma Rocasolano rep el mateix càstig que Joan Carles I per ordre de Felip

Paloma Rocasolano ja no és ben rebuda a la Zarzuela. I tot a conseqüència de la darrera polèmica en què s'ha vist embolicada la Casa Reial

Paloma Rocasolano rep el mateix càstig que al seu dia va patir Joan Carles I. Tal com ha assegurat En Blau, la mare de Letícia s'ha convertit en persona no-grata dins de la Zarzuela i tot per petició expressa de Felip VI.

No hi ha cap dubte que aquests darrers mesos estan sent molt complicats per als reis actuals d'Espanya. I tot després de les darreres revelacions de Jaime del Burgo.

A través de les xarxes socials, l'empresari no ha tingut objeccions a l'hora de deixar al descobert el suposat affaire que va mantenir durant anys amb Letícia. A més, en els darrers dies, ha revelat més informació sobre això.

Muntatge amb Jaime del Burgo somrient amb una jaqueta grisa i Letizia mirant de banda mentre camina amb una jaqueta negra
Les declaracions de Jaime del Burgo han fet efecte en el matrimoni de Letícia | e-noticies.cat, GTRES

Tal com ell mateix ha confirmat, fa anys, la filla de Paloma Rocasolano li va demanar tenir un fill per gestació subrogada. "La idea que tinguéssim un fill per ventre subrogat a Los Angeles, me la va proposar estant a La Terre Blanch".

Ara, 10 anys després d'aquesta suposada relació extramatrimonial, els reis actuals d'Espanya han hagut de reviure aquest episodi dur de la seva relació. Situació que, segons sembla, ha provocat una nova crisi dins del matrimoni.

Muntatge amb Paloma Rocasolano asseguda seriosa i Joan Carles I somrient mentre saluda
Paloma Rocasolano i Joan Carles I no són ben rebuts a la Zarzuela | e-noticies.cat, GTRES

I encara que Paloma Rocasolano va ser una de les persones que va aconseguir que els monarques no tiressin per terra el seu projecte familiar, actualment, la seva situació a palau ha canviat.

Tal com ha confirmat En Blau, igual que Joan Carles I, la infermera ja no és benvinguda a la Zarzuela. Decisió que ha estat presa pel mateix Felip VI.

Paloma Rocasolano rep el mateix càstig que Joan Carles I: Felip VI no vol que visiti la Zarzuela

Paloma Rocasolano ha estat el principal suport de la reina Letícia durant tots aquests anys. Tant és així que, en tot aquest temps, la infermera ha parlat diverses vegades amb Felip VI. I el motiu no seria altre que salvar el matrimoni de la filla i el rei d'Espanya.

Sense anar més lluny, a principis d'aquest any, En Blau va assegurar que la infermera es va posar en contacte amb el seu gendre per demanar-li que "aposti per la unitat familiar". Tal com va publicar aquest mitjà, no vol que aquestes noves declaracions "els facin reviure el passat i acabin divorciats".

Però ara, la relació entre Paloma Rocasolano i Felip VI no estaria passant per un dels seus millors moments. I encara que sempre han tingut una bona complicitat, ara la mare de Letícia no és ben rebuda a palau.

Imatge del rei Felip i la reina Letizia després del discurs de Margarita Robles
Felip no vol ningú a La Zarzuela, ni tan sols la mare de Letícia | TV3

I tot arran de les polèmiques declaracions de Jaime del Burgo. Segons En Blau, des que l'empresari va decidir trencar el silenci, la Zarzuela "és un terreny ple de bombes". Tant és així que els familiars han preferit mantenir-se lluny de les quatre parets, ja que “el rei no vol ningú a casa”.

Una decisió que, com calia esperar, també ha repercutit a Paloma Rocasolano. Tal com ha assegurat el mitjà, quan vol veure la seva filla, es reuneixen fora de l'habitatge familiar.

I encara que la infermera jubilada ha optat per no ficar-se més del compte en aquesta última crisi matrimonial, el cert és que actualment entre ella i Felip VI "surten espurnes".

No hi ha cap dubte que aquest nou escàndol està fent efecte en el matrimoni dels reis actuals d'Espanya. Tal com ha transcendit, la seva relació en aquests moments està passant per una forta crisi i prova d'això són les decisions que tots dos han pres en els darrers dies.

Des que va sortir a la llum la suposada relació matrimonial entre Letícia i Jaime del Burgo, els monarques gairebé no passen temps junts. "Tots dos han intentat refugiar-se en els seus compromisos institucionals i en els seus amics", ha confirmat En Blau. A més, alguns experts en Casa Reial consideren que el seu matrimoni penja d'un fil.