Fotomuntatge de Xavi Hernández amb una foto el dia del casament i una altra dels seus dos fills petits
GENT

Xavi Hernández i Núria Cunillera: Una boda secreta i el detall sorpresa dels fills

El tècnic està d'actualitat per la seva dimissió com a entrenador del F.C. Barcelona després de tres temporades


Xavi Hernández està d'actualitat després de la seva dimissió com a entrenador del Barça. Després de tres temporades, el tècnic català ha decidit fer un pas enrere. Tot i això, tot fa pensar que no serà definitiu.

La dona de Xavi Hernández és la periodista Núria Cunillera. Tots dos es van casar en secret el 13 de juny del 2013 en una cerimònia molt íntima després d'un any i mig de festeig. L'esdeveniment es va celebrar al municipi de Blanes, a la província de Girona.

Xavi Hernández i la seva boda secreta

Les invitacions es van repartir tan sols dos mesos abans i hi van anar 150 convidats. Entre ells, hi havia Leo Messi amb Antonella Roccuzzo, Gerard Piqué i Shakira, Iker Casillas, acompanyat per Sara Carbonero, entre altres companys de l'entrenador.

Núria Cunillera sempre ha estat molt discreta pel que fa a la seva vida privada. Apartada del focus mediàtic, la dona de Xavi Hernández va voler donar el "sí, vull" en una cerimònia lluny d'ostentacions al Convent de Blanes.

Tal com va apuntar Vanitatis al seu moment, hi havia un hermètic secretisme quant a l'enllaç de Xavi Hernández. No obstant això, el que sí que va sortir a la llum va ser el destí de la lluna de mel del català i la seva dona.

Tal com es va publicar, la parella va gaudir dels seus primers dies de casats a les illes Seychelles, a l'oceà Índic. Un lloc paradisíac on predominen les aigües cristal·lines i la sorra blanca. Tot un luxe, vaja.

Xavi Hernández i el detall dels seus fills petits

Xavi Hernández i Núria Cunillera tenen dos fills en comú: Àsia i Dan. La més gran va néixer el 3 de gener de 2016 i van tenir Dan dos anys després. De fet, hi ha un detall sorprenent dels seus fills que possiblement molts desconeixen.

I és que Àsia i Dan no són nascuts a Catalunya. Tots dos van néixer a Qatar quan Xavi Hernández i la seva dona es van mudar el 2015 quan el culer va signar com a entrenador a l'Al-Sadd de Qatar.

D'aquesta manera, durant aquest període, la parella viatjava sovint amb els seus dos fills a Barcelona per visitar la família de tots dos. Xavi Hernández sent un gran orgull pels petits, així queda reflectit a través de les xarxes socials on comparteix diverses fotografies amb ells.

De fet, tal com s'observa al vídeo anterior, fa poc que Àsia feia anys i Xavi Hernández va voler felicitar-la públicament mitjançant diverses imatges. Ara, el català comença una nova etapa fora del camp, envoltat i amb el suport dels seus éssers estimats.

➡️ Gent

Més notícies: