Fotomuntatge del rei Felip i la reina Letizia amb un cor trencat de fons
GENT

Pilar Eyre posa data de caducitat al matrimoni de Felip i Letícia: Divorci Reial?

Aquest dimecres 10 de gener, Pilar Eyre ha participat en el programa 'Tot es mou' i ha donat unes declaracions molt dures sobre el matrimoni de Felip i Letícia

La suposada infidelitat de Letícia al rei Felip amb Jaime del Burgo encara porta cua. I com no podia ser altrament, Pilar Eyre ha donat la seva versió dels fets. Ja se sap que la periodista és tota una especialista en els temes relacionats amb la Família Reial.

El 3 de desembre passat, l'excunyat de la reina Letícia confessava que va ser la seva amant durant dos anys. Més concretament des del 2010 fins a l'any 2011. Segons sembla, aleshores Letícia feia 6 anys que estava casada amb el rei Felip i les seves filles Leonor i Sofia tenien 5 i 3 anys.

Una trama que va deixar tothom amb la boca oberta, ja que si fos certa, seria un dels escàndols més sonats dels últims anys. Doncs bé, ara, Jaime del Burgo, ha amenaçat de fer públic una nova 'bomba'. I és que si fos cert, podria ser la notícia d'aquest 2024.

Aquest dimecres 10 de gener, Pilar Eyre ha visitat els platós de TV3. Ho ha fet al programa 'Tot es mou', presentat per Helena García Melero. Allà, la catalana ha tractat el tema de la presumpta, o no tant, infidelitat de Letícia Ortiz al rei Felip VI.

"Vull dir que a hores d'ara... Crec que ningú no dubta de la veracitat d'aquestes informacions", ha començat Pilar Eyre.

Donant per fet que Jaime del Burgo no menteix en les informacions abocades sobre Letícia. "Per això precisament, hi ha aquest clima de tensió constant", ha afegit.

Felip contra Letícia

Davant d'aquesta complicada situació, Pilar Eyre aconsella a la reina Letícia que doni la cara i enfronti el problema. "Jo crec que una actitud molt intel·ligent seria enfrontar-se a les càmeres". Així, l'escriptora suggereix que Letícia hauria de parlar públicament de tot allò que s'està dient.

De fet, fa només uns dies, la ministra de defensa, Margarita Robles, va traslladar el seu suport a Letícia en un acte públic. "És una cosa absolutament insòlita i per això us dic que jo crec que hauria de donar una explicació. Per què molta gent s'haurà quedat en xoc", ha dit Pilar Eyre.

La veritat és que si mirem enrere, no s'ha donat mai que una ministra de defensa s'adreci directament a la reina en un discurs. A més, la reacció del rei Felip és molt significativa. Ja que davant de les paraules de la ministra cap a Letícia, el rei és incapaç de mirar la seva dona.

"Felip, que hauria d'estar emocionat per l'elogi a la seva dona, i hauria de fer algun gest... Mirant Conca... I Letícia mirant Mallorca".

"A mi aquesta imatge em sembla impressionant. El matrimoni està passant per un sotrac absolut i terrible", ha sentenciat Pilar Eyre.

Imatge del rei Felip i la reina Letizia després del discurs de Margarita Robles
Aquesta és la imatge a què es refereix Pilar Eyre. | TV3

Un altre detall molt impactant rau en el discurs del rei Felip durant la Pasqua Militar. I és que en ell, el monarca fa referència als aniversaris que es produiran aquest any. I no fa cap menció al 20è aniversari del seu matrimoni amb Letícia, el qual tindrà lloc el pròxim 22 de maig.

Pilar Eyre posa data de caducitat al matrimoni

Durant la participació de Pilar Eyre al programa d'Helena García Melero, la periodista ha assegurat que Letícia està "enfonsada". A més, també ha afegit que el seu matrimoni amb el rei Felip està passant per una etapa molt dolenta.

Però el moment àlgid de tota l'entrevista s'ha produït quan Pilar Eyre ha pronunciat unes paraules que han deixat amb la boca oberta tots els que eren al plató. I és que l'escriptora creu que el matrimoni dels reis d'Espanya està tocat i enfonsat.

"Jo et diria que el matrimoni de Felip i Letícia no crec que aguanti més enllà d'aquest any", ha conclòs.