Muntatge amb la infanta Cristina somrient vestida de blanc i Irene Urdangarin amb els cascos i els cabells recollits

GENT

El gest bonic de la infanta Cristina amb Irene Urdangarin abans del viatge a Cambodja

La infanta Cristina va aprofitar les últimes hores amb Irene Urdangarin i va decidir ajudar-la a fer els tràmits per a la seva aventura a Àsia

Irene Urdangarin ha posat rumb a una nova vida que la mantindrà apartada de la família durant uns mesos. La filla de la infanta Cristina ha viatjat a Cambodja, on iniciarà les seves tasques de voluntariat.

El comiat es produïa fa uns dies i diversos mitjans recullen el gest que la infanta ha tingut amb Irene abans d'acomiadar-se. Cristina l'ha ajudat a preparar-se per a la destinació i l'ha acompanyat fins a la seu de l'ONG amb què treballarà.

El gest de la infanta Cristina amb Irene Urdangarin: l'ajuda a preparar la seva visita a Cambodja

La infanta Cristina ha hagut de fer front a un dels seus moments més complicats com a mare. Va arribar el dia que Irene Urdangarin, la seva petita, ha posat rumb a Cambodja per iniciar el seu voluntariat.

Sabia que aquell moment havia d'arribar, però no ha estat exempt d'emoció. De fet, la filla de l'emèrit s'ha volgut assegurar en persona que Irene disposava de tot allò necessari per a un llarg trajecte.

Tal com publica Semana, Cristina l'ha ajudat a fer els tràmits d'última hora per assegurar-se que tot està en ordre. Juntes han viatjat fins a la seu de l'ONG Sauce, amb què treballarà durant uns mesos.

La infanta Cristina no s'ha separat d'Irene en cap moment i ha estat al seu costat fins que ha embarcat a l'avió. Segons ha pogut comprovar aquest mitjà, mare i filla han estat juntes fins a quatre hores, perquè la infanta estigués més tranquil·la.

Primer pla d'Irene Urdangarin seria en arribar a l'aniversari de la infanta Elena
Irene Urdangarin ja ha posat rumb a Cambodja | GTRES

Es tracta d'un viatge molt especial per a Irene per al qual s'ha estat preparant des de fa mesos. Va decidir posposar la seva entrada a la universitat per seguir els passos del seu germà Joan i viure una experiència totalment nova.

Una decisió que la infanta Cristina va acceptar, però que ha volgut supervisar fins a l'últim moment. Serà la primera vegada que estigui tant de temps allunyada de la seva família, especialment de la seva mare, amb qui residia a Ginebra.

La infanta Cristina s'acomiada d'Irene Urdangarin: passa les últimes hores amb ella

Mentre Irene Urdangarin comença una nova etapa a la seva vida, la infanta Cristina fa el mateix. Formalitzat ja el seu divorci amb Iñaki Urdangarin, la filla de Joan Carles continua amb la seva vida a Ginebra.

Una vida que haurà d'afrontar en solitari després de la marxa recent de la seva filla de la casa familiar. Fins ara la noia de 18 anys ha estat al costat de la seva mare, però ha arribat el moment de complir els seus objectius.

Imatge d'Irene Urdangarin i Borbón al costat de la seva mare, la Infanta Cristina
La infanta Cristina ha acompanyat Irene fins a la seu de l'ONG | GTRES

Fa mesos que es prepara per al seu voluntariat a Cambodja, assistint a cursos de formació. Arribat el dia de l'anhelat viatge, Cristina va decidir passar unes últimes hores amb Irene abans de posar rumb al seu nou destí. Mare i filla van gaudir de Ginebra i de la seva companyia mútua.

No obstant això, les ganes d'aprofitar el temps al costat d'ella no van acabar aquí. Tal com afirma la revista ¡Hola!, la infanta va viatjar amb la seva filla fins a la seu de l'ONG, així s'assegurava que arribava bé.

Després del comiat, a la infanta Cristina no li queda més remei que tornar a casa seva i continuar amb els seus compromisos professionals. Per sort, la seva soledat no durarà gaire, ja que, segons Semana, el seu fill Miguel ha decidit mudar-se amb ella.

El jove residia a Londres, però ara continuarà formant-se a Ginebra, per la qual cosa serà un alleugeriment per a la infanta poder ser al seu costat. Mentrestant, Irene afrontarà un repte totalment desconegut, però que l'omple d'emoció i d'esperança.