Muntatge de Paloma Rocasolano amb el rei Felip i Letizia

GENT

Paloma Rocasolano passa a l'acció i parla amb Felip pel bé de la seva filla Letícia

Paloma Rocasolano s'hauria vist obligada a intervenir després de conèixer la delicada situació per la qual està passant el matrimoni dels reis actuals d'Espanya

Paloma Rocasolano ha fet un pas endavant després de tota la polèmica que s'ha generat al voltant de la seva filla les últimes setmanes. Segons En Blau, la mare de Letícia ha parlat personalment amb Felip VI després de conèixer l'última i contundent decisió que hauria pres el monarca en relació amb el seu matrimoni.

Des de fa anys, diversos experts en Casa Reial han assegurat que els reis actuals d'Espanya han passat per diverses crisis en la seva relació. Tant és així que la mateixa Pilar Eyre ha arribat a confirmar que han estat a punt de separar-se alguna vegada.

Tot i això, tant la filla de Paloma Rocasolano com el monarca han decidit continuar amb el seu matrimoni. Però ara, els rumors sobre un possible distanciament entre ells han tornat a ressorgir amb més força que mai. I tot arran de les polèmiques decoracions que ha fet Jaime del Burgo.

Muntatge amb les cares serioses de la princesa Letizia i el rei Felip VI

Tal com va revelar a les xarxes socials, la reina Letícia hauria estat infidel a Felip amb ell durant diversos anys. Una relació extramatrimonial que, segons ell, van mantenir des del 2002 al 2004 i que van reprendre anys després per un curt període de temps.

Ara, i amb aquesta polèmica ressonant amb força, En Blau ha assegurat que Paloma Rocasolano i Felip VI han tornat a parlar sobre Letícia. Després de conèixer la delicada situació per la qual suposadament estan passant els reis d'Espanya, la infermera hauria demanat al monarca que "aposti per la unitat familiar".

Paloma Rocasolano passa a l'acció pel bé de la seva filla Letícia: parla amb Felip VI per solucionar els problemes matrimonials

Després de l'enrenou que s'ha generat per les polèmiques declaracions de Jaime del Burgo, Paloma Rocasolano hauria decidit parlar en persona amb Felip VI. O això és el que, almenys, ha confirmat aquest mitjà de comunicació.

Segons ha revelat aquesta publicació, durant les últimes setmanes, la mare de Letícia hauria compartit amb el seu gendre com de malament ho està passant l'experiodista amb tot aquest assumpte. Tant és així que fins i tot li hauria demanat "ajuda" a l'actual rei d'Espanya.

Primer pla de Paloma Rocasolano, mare de Letizia Ortiz, somrient

Paloma Rocasolano no vol que aquestes noves declaracions "els facin reviure el passat i acabin divorciats". Per això, li hauria demanat a Felip que "aposti per la unitat familiar" en un intent per evitar que "faci fora Letícia de la Zarzuela".

Unes declaracions que, si fossin certes, podrien explicar la forta crisi que Letícia i Felip van travessar el 2013, i per la qual també es va veure obligada a intervenir.

Tal com ha recollit En Blau, aquesta no és la primera vegada que Paloma Rocasolano manté aquest tipus de converses amb el seu gendre. Segons sembla, aquell any, la infermera no va tenir objeccions a parlar amb el monarca per intentar buscar una solució a aquest conflicte conjugal.

Tot i la complicada relació que manté amb la reina Sofia, la mare de Letícia sempre ha mantingut un vincle molt especial amb el rei Felip VI. Per això, només assabentar-se de la crisi per la qual suposadament estava passant el matrimoni de la seva filla, va prendre cartes a l'assumpte.

Muntatge amb Jaume del Burgo amb ulleres i jaqueta, i Letizia somrient

En un intent per mediar entre ells, va decidir intervenir en aquesta disputa conjugal. Tant és així que va demanar a Felip VI que arreglessin aquesta situació pel bé de les seves dues filles Leonor i Sofia.

Finalment, i per evitar escàndols innecessaris que poguessin afectar la monarquia espanyola, Felip i Letícia van decidir donar-se una nova oportunitat. Un matrimoni que, segons diversos experts en Casa Reial, encara no ha aconseguit solucionar les diferències.

➡️ Gent

Més notícies: