Muntatge de Jesús Ortiz seriós i Felip VI de braços plegats mirant de banda al costat de Letizia amb una camisa negra

GENT

Assenyalen Jesús Ortiz després de filtrar-se la situació que travessen Felip i Letícia

Tot i que la seva relació ha estat una mica distant durant tots aquests anys, Jesús Ortiz s'ha convertit en un dels grans suports de Letícia

Jesús Ortiz s'ha convertit en un dels grans suports de la seva filla Letícia en el moment més dur de tota la seva vida. Tot i que en el passat la seva relació va ser una mica complicada després de l'arribada d'Ana Togores, ara aquest periodista jubilat és un dels seus aliats més grans.

No hi ha cap dubte que les polèmiques declaracions de Jaime del Burgo han marcat un abans i un després a la Família Reial espanyola. Tant és així que els reis actuals d'Espanya s'han vist obligats a prendre diverses mesures sobre això.

Muntatge de Letizia amb les mans juntes i un vestit rosa i Jesús Ortiz al carrer amb un vestit
Jesús Ortiz s'ha convertit en un dels principals suports de la seva filla | e-noticies.cat, GTRES, Europa Press

En un intent per evitar que se segueixin generant tota mena d'especulacions, Felip VI i la filla de Jesús Ortiz han optat per no emetre un comunicat pronunciant-s'hi. A més, des de llavors, els monarques han intentat aparentar normalitat en el matrimoni.

També han limitat les visites que reben a la Zarzuela. Una mesura que, sens dubte, ha afectat de manera considerable Paloma Rocasolano, ja que era una de les persones que més freqüentava el palau.

Letizia seriosa amb unes arracades d'or i una camisa negra amb detalls florals
Letícia ho està passant molt malament per culpa de Jaime del Burgo | GTRES

No obstant això, i malgrat aquestes mesures, és evident que Letícia no està passant per un bon moment personal. I prova d'això és l'actitud que la filla de Jesús Ortiz té a totes les seves aparicions públiques.

Tal com hem pogut veure les darreres setmanes, l'experiodista s'ha mostrat molt més seriosa i nerviosa que de costum. Això significa que podria estar passant per un episodi d'estrès o ansietat provocat per les declaracions de Jaime del Burgo.

Tot i això, segons ha transcendit, Jesús Ortiz està ajudant la seva filla a suportar tan bé com sigui possible aquesta complicada situació. Gràcies a la seva trajectòria dins dels mitjans de comunicació, el periodista és conscient del mal que està causant tot aquest enrenou a Letícia.

Per això, i després dels rumors sobre una nova crisi matrimonial entre ella i Felip VI, ha pres la decisió de no separar-se de la seva filla en aquests moments tan delicats. Un gest que ha estat molt valorat pel mateix rei d'Espanya.

Jesús Ortiz, un dels principals suports de Letícia després de filtrar-se la situació que travessa el matrimoni amb Felip

Jesús Ortiz està molt preocupat per Letícia després de tot el que ha passat les últimes setmanes. Tot i això, el que ha acabat de posar-lo en alerta és el canvi físic que ha experimentat la seva filla.

Segons ha transcendit, Felip VI i Paloma Rocasolano ja han alertat a la resta de la família de la pèrdua de pes que ha experimentat la monarca en tot aquest temps. Augmentant així la preocupació per ella dins del seu cercle més proper.

Muntatge amb Paloma Rocasolano amb ulleres de sol i vestit rosa, i Felip de perfil
Mentre que Jesús s'acosta a Letícia, Felip VI es distancia de la sogra | e-noticies.cat, Europa Press

Per això, Jesús Ortiz ha decidit ajudar la seva filla en tot el que sigui possible i compartir amb ella el que va aprendre durant els 30 anys que va formar part dels mitjans de comunicació. Un acostament que també ha provocat la unió entre el comunicador jubilat i el seu gendre.

I mentre que pare i filla han aconseguit estrènyer llaços, també s'ha produït un inesperat distanciament dins de la família. Tal com va transcendir fa uns dies, Felip VI ha optat per allunyar-se tot el possible de Paloma Rocasolano.

Decisió que ha pres després de conèixer el paper que, segons Jaime del Burgo, va jugar en el seu suposat affaire amb Letícia. Per això, i després d'assegurar que ja no hi pot confiar, l'exdona de Jesús Ortiz ja no és ben rebuda a la Zarzuela.

➡️ Gent

Més notícies: