Muntatge de Paloma Rocasolano sorpresa amb unes arracades de perles, Felip al costat de Letizia seriosos

GENT

Paloma Rocasolano, disposada a pagar pels errors de Letícia amb Felip VI

Paloma Rocasolano ha començat a pagar les conseqüències de la seva suposada implicació en la darrera polèmica de la seva filla

Paloma Rocasolano s'ha convertit en una de les grans afectades pels errors que ha comès la seva filla Letícia amb Felip VI. I prova d'això és la dura situació a què s'ha hagut d'enfrontar després de les polèmiques confessions de Jaime del Burgo.

Tal com ha transcendit, el cercle més proper a la monarquia espanyola li ha fet el buit a Paloma. Actualment, la infermera jubilada no és ben vista ni ben rebuda a diversos llocs de Madrid, especialment on normalment freqüenten les altes esferes afins a la Corona espanyola.

Primer pla de Paloma Rocasolano, mare de Letizia Ortiz, somrient
Paloma Rocasolano no és ben rebuda en alguns cercles afins a Felip VI | Europa Press

Aquestes persones de l'alta societat consideren que Paloma Rocasolano ha enganyat a Felip VI i ha ajudat a Letícia a ocultar el seu suposat afer amb del Burgo. Situació que s'ha generat arran de sortir a la llum la suposada implicació en tot aquest conflicte.

Fa uns mesos, aquest empresari va assegurar a través de les xarxes socials que havia mantingut una relació extramatrimonial amb l'actual reina d'Espanya. Unes paraules que han aconseguit fer malbé la imatge de la monarca.

Tot i això, Letícia no ha estat l'única afectada per les confessions de Jaime del Burgo. A més, l'exmarit de Telma Ortiz no ha tingut objeccions a assenyalar la mateixa Paloma Rocasolano.

Muntatge amb Jaume del Burgo amb ulleres i jaqueta, i Letizia somrient
Paloma Rocasolano es veu esquitxada per les declaracions de Jaime sobre Letícia | e-noticies.cat, Redes sociales, GTRES

Pel que sembla, Paloma era coneixedora des del primer moment d'aquest suposat afer. Tant és així que sabia que la seva filla volia abandonar Felip VI per escapolir-se amb l'empresari.

A més, segons ha transcendit, Paloma Rocasolano va prestar a la seva filla una casa que té a Madrid per trobar-se amb Jaime del Burgo. Una informació que l'advocat està disposat a compartir en el pròxim llibre.

Paloma Rocasolano paga els errors de Letícia: no és ben rebuda per alguns cercles afins a Felip VI

Tota aquesta informació ha provocat que Paloma ja no sigui ben rebuda per alguns cercles afins a Felip VI. Tal com ha transcendit, aquestes persones li han fet el buit després de considerar que tant ella com la seva filla han posat en perill la monarquia espanyola.

No obstant això, aquest no és l'últim contratemps que ha aparegut a la vida d'aquesta infermera jubilada. Fa unes setmanes, va sortir a la llum una inesperada informació sobre la relació que manté avui amb el rei d'Espanya.

Muntatge amb Paloma Rocasolano amb ulleres de sol i vestit rosa, i Felip de perfil
La relació de Paloma Rocasolano i Felip VI s'ha vist afectada | e-noticies.cat, Europa Press

Tot i que existia un fort vincle entre Paloma Rocasolano i el seu gendre, ara com ara sembla que això ja forma part del passat.

Després que Felip VI descobrís el paper que va jugar la seva sogra en la suposada infidelitat de Letícia amb Jaime del Burgo, va prendre una contundent decisió amb ella.

Tant és així que, després d'enfadar-se amb Paloma Rocasolano per amagar-li tota aquesta informació, el monarca va optar per distanciar-se'n. Des de llavors no han tornat a tenir cap mena de relació.

A més, arran de tota aquesta polèmica, la presència de Paloma a la Zarzuela cada cop és menys freqüent. Tal com va sortir a la llum fa uns dies, l'àvia de Leonor i Sofia ja no és benvinguda a palau. Motiu pel qual no hi pot posar un peu sense previ avís.