Muntatge de Núria Marín somrient amb la princesa Leonor

GENT

Núria Marín té un detall amb Leonor que agradarà molt a Letícia

Núria Marín ha reaparegut a 'Socialité', on ha compartit el detall que ha tingut amb Leonor i que agradarà molt a Letícia

Núria Marín sempre ha estat l'ànima de Socialité , on ha tornat amb magnificència i comptant amb l'afecte dels que fossin els seus companys.

En aquesta ocasió, Marín no ha tornat com a presentadora, sinó com a escriptora per presentar el seu primer llibre: 'Soy Afrodita', on ha bolcat tota la seva essència. A més, ha compartit el detallàs que ha tingut amb la princesa Leonor i amb Letícia.

"Que forta, que forta és la vida! Les voltes que fa, és increïble com la vida no para de col·locar-nos als llocs, ens treu i ens torna...", ha comentat en entrar en directe.

Captura de Núria Marín presentant el seu llibre a 'Socialité'
Núria Marín presenta el seu primer llibre molt il·lusionada | Telecinco

"De tot això només em puc quedar amb l'aprenentatge meravellós. Em quedo amb les oportunitats que estic rebent últimament, ara com a escriptora", comentava molt agraïda.

Mentre que, per la seva banda, Maria Verdoy assegurava estar fins i tot una mica nerviosa davant d'aquest retrobament. No obstant, durant la xerrada quedava ben clar que no hi ha cap mena de rancúnia entre totes dues ni rancúnia.

"Núria, enhorabona per aquest moment que estàs vivint", li felicitava Verdoy. "Et seguim des d'aquí, et desitgem tota la sort del món, però sobretot tot l'èxit. Ets una afrodita, però sobretot una reina i sempre regnaràs", destacava la presentadora.

Captura de Nuria Marín al comiat de Socialité a Telecinco
Núria Marín torna molt feliç a 'Socialité' | Mediaset

Núria Marín té un detall molt especial amb el Leonor

De la mateixa manera, i molt emocionada, la Núria ha confessat que des de la seva editorial havien tingut un detall amb Leonor, la infanta Sofia i també amb Letícia.

"Des de l'editorial s'han enviat a Zarzuela dos exemplars del meu llibre, un per a Leonor i Sofia i un altre per a Letícia", ha explicat.

"Els dos exemplars dedicats. Ho explico en primícia", ha anunciat. Així, la Núria també ha revelat que ha deixat un missatge molt especial a la reina.

"He enviat un missatge especial a Letícia, vull que sàpiga que l'admiro i que estic al seu costat com a fan del royal salseig i com a dona", ha confessat. I és que segons sembla Letícia fins i tot podria tenir un cameo molt especial al llibre de Marín que no passarà desapercebut.

A més, també ha aprofitat per animar Leonor ara que s'està traient el carnet de conduir a Saragossa. "Sí jo me'l vaig treure a la sisena, qualsevol pot", ha destacat.