Muntatge amb Letizia somrient, Leonor amb el barret de l'Acadèmia Militar i un emoji amb els ulls oberts

GENT

Els amics de Leonor difonen una dada que podria acabar amb la paciència de Letícia

Alguns companys de Leonor parlen sobre el suposat tracte de favor que rep la filla de Letícia dins de l'Acadèmia Militar de Saragossa

Leonor s'ha tornat a convertir en el centre de totes les mirades després de les últimes confessions que han fet alguns dels seus companys de l'escola militar. Declaracions que podrien arribar a molestar la reina Letícia, ja que avui dia està passant per un dels moments més delicats de la seva vida.

El passat 17 agost, Leonor va començar la seva etapa castrense en aquestes instal·lacions situades a la ciutat de Saragossa. En tot aquest temps, la jove ja ha passat per algunes de les branques de què es componen les forces armades espanyoles.

La Princesa Leonor durant la instrucció militar a l'Acadèmia General Militar, a 20 de setembre de 2023, a Saragossa
Leonor fa sis mesos que és dins de l'Acadèmia Militar de Saragossa | Europa Press

A més, i en un intent per mantenir els ciutadans informats, durant aquests sis mesos han transcendit algunes dades sobre com està sent la vida de Leonor actualment.

Tot i això, i encara que fins ara els seus companys i formadors només han tingut bones paraules cap a ella, ara un grup de cadets ha trencat el seu silenci.

Si hi ha una cosa que sempre ha quedat molt clara és que Leonor no té cap privilegi en comparació amb la resta d'alumnes. Una informació que podria no ser del tot certa.

Alguns companys de la futura reina d'Espanya assenyalen cap a l'existència de "trampes i privilegis" que posicionen la neta de l'emèrit en un lloc destacat dins l'acadèmia.

Companys de Leonor asseguren que compta amb privilegis: informació que no haurà fet sentir gens bé a Letícia

Leonor ha demostrat tenir una gran "capacitat d'adaptació i una positivitat contagiosa" des dels inicis a l'Acadèmia Militar de Saragossa. O això mateix és el que va assegurar ¡Hola! després de parlar amb una persona de l'Exèrcit de Terra.

A més, aquesta font ha confirmat que la filla de Letícia "no es queixa mai, gaudeix, pateix i passa pel mateix que els seus companys de batalla". Tot i això, ara un grup de cadets ha assegurat que la princesa comptaria amb certes "trampes i privilegis" per convertir-se en una de les millors.

Tal com han assegurat alguns companys de Leonor, la princesa és una de les millors als exàmens teòrics. Tot i això, les proves físiques se li compliquen més del compte.

Leonor amb casc i ulleres d´esquí vestida de militar
Segons alguns cadets, Leonor compta amb ajuda per a les proves físiques | GTRES

Segons es comenta en alguns cercles propers a l'Acadèmia Militar de Saragossa, Leonor es troba entre les pitjors en relació amb aquesta disciplina. Tant és així que la filla de Felip VI i Letícia no arribaria a assolir el mínim exigit en aquests desafiaments físics.

Per això, alguns dels cadets no han trigat a denunciar el tracte de favor que estaria rebent Leonor per part de l'equip docent. I tot per convertir la princesa en la número 1 de la promoció. Cosa que està generant una gran frustració entre els seus companys.

I encara que aquests joves han decidit no parlar d'aquest tema en públic per la por d'una possible expulsió, aquesta suposada desigualtat seria coneguda pel seu entorn més proper.

Sigui com sigui, encara no s'han pogut provar les "condicions especials" de què suposadament gaudeix Leonor dins l'Acadèmia Militar de Saragossa.

Plànol general de Leonor de Borbó, Letícia Ortiz, el rei Felip i Pedro Sánchez a la Pasqua Militar 2024
A diferència que els seus companys, Leonor sí que compta amb alguns privilegis | GTRES

Tot i això, la princesa Leonor sí que compta amb un privilegi en relació amb la resta de cadets, i està directament relacionat amb el seu pla d'estudis. Hi ha una llei que estableix un "règim propi i diferenciat" per a l'hereu al tron espanyol.

Entre altres coses, la filla de Letícia només haurà de cursar tres dels quatre anys de què es compon la formació militar del nostre país. A més, i a diferència dels seus companys, la futura reina també participa en esdeveniments especials.

Els rumors sobre els suposats tractes de favor que estaria rebent Leonor potser no senten gens bé a l'actual reina d'Espanya.

Actualment, la monarca no està passant per un bon moment personal i tot arran de les polèmiques declaracions de Jaime del Burgo.

Fa diverses setmanes, aquest empresari navarrès va començar tota una campanya de desprestigi contra la seva cunyada en revelar la suposada relació extramatrimonial que va mantenir amb ella en el passat.

➡️ Gent

Més notícies: