Muntatge de fotos de primer pla de Jaume del Burgo i la reina Letizia Ortiz, tots dos amb rostre neutre i amb un emoji d'un nadó amb interrogants al costat

GENT

Jaime del Burgo presumeix de tenir totes les dades sobre el tercer fill de Letícia

Jaime del Burgo ha tornat a llançar un nou dard sobre Letícia i és que ara ha assegurat que té proves sobre el tercer fill de la reina

Jaime del Burgo ha tornat a trencar el seu silenci per parlar sobre un altre dels temes que apareixeran al seu pròxim llibre, Y nada más que la verdad. Ara, l'ex de Telma ha assegurat que té al seu poder totes les proves sobre el presumpte tercer fill de Letícia.

L'exmarit de Telma Ortiz ha assegurat que actualment té guardades una gran quantitat de dades en una caixa forta que demostrarien que diu la veritat sobre la reina d'Espanya.

Segons ha publicat En Blau, Jaime Peñafiel va confessar que el CNI va intentar robar-li aquestes proves a casa seva a Ginebra. Encara que no va ser possible, perquè “Jaime del Burgo ho tenia tot ben custodiat en un banc”.

Primer pla de Jaume del Burgo amb rostre seriós
Jaime del Burgo destapa un nou escàndol relacionat amb Letícia | Instagram, @DelBurgoJaime

Entre altres coses, conserva diversos vídeos, objectes i missatges que donen suport a les seves declaracions. Tot i això, ara l'advocat ha assegurat que té en el seu poder diverses proves relacionades amb el tercer fill que tindria Letícia.

Una informació que té gràcies a la seva suposada història d'amor amb la monarca i que està disposat a publicar al seu pròxim llibre. Segons Jaime del Burgo, la reina va mantenir també un afer amb David Tejera durant la seva relació amb Felip VI.

Fruit d'aquesta presumpta infidelitat, l'experiodista es va quedar embarassada del seu primer fill. Una gestació que no va arribar a més perquè “Letícia va avortar”. Tal com ha recordat En Blau, aquesta història va rebre el suport del cosí de la reina.

Muntatge de fotos de pla mitjà del periodista David Tejera i la reina Letizia amb rostre seriós
Segons Jaime del Burgo, Letícia es va quedar embarassada de David Tejera | Europa Press, Mediaset, e-noticies.cat

Aquest mitjà de comunicació ha assegurat que aquesta informació estava recollida al llibre de David Rocasolano. No obstant això, el capítol va ser eliminat per ordre dels actuals reis d'Espanya.

Jaime del Burgo assegura tenir en el seu poder totes les dades sobre el tercer fill de Letícia

Malgrat tots aquests contratemps, Jaime del Burgo ha confirmat que té guardades totes les proves sobre el presumpte avortament del tercer fill de la reina Letícia. Informació que està disposat a compartir a la seva pròxima autobiografia.

Un llibre que l'empresari publicarà a través de la seva pròpia editorial, ja que és l'única manera que té de controlar “el procés complet, l'edició, la impressió i la distribució”. També ha confirmat que el llibre físic “incorporarà un sistema nou al món editorial per evitar plagis, còpies, filtracions”.

"Serà accessible en format ebook per a Apple i Kindle i estarà a la venda a les principals llibreries d'Espanya i d'Hispanoamèrica", va assegurar Jaime del Burgo a través de X.

Primer pla de la reina Letizia amb gest seriós
Segons del Burgo, Letícia va avortar després de quedar-se embarassada de David Tejera | GTRES

A més d'aquest tema nou i escandalós, l'empresari també parlarà sobre alguns episodis de la seva suposada relació extramatrimonial amb Letícia. Per exemple, la intenció de tots dos de formar una família o la presumpta implicació de Paloma Rocasolano en aquesta història.

Per la seva banda, David Tejera també es va pronunciar sobre la seva suposada relació amb la reina Letícia. Encara que la monarca sempre ha negat aquest afer, la versió d'aquest home és molt diferent.

Durant una entrevista per al Diario Levante, David Tejera va assegurar que “quan tot va passar vaig tenir tres possibilitats: adular-la mentint, dir la veritat o deixar que cadascú tregui les seves conclusions”.

“Va ser aquesta la que vaig triar”, va assenyalar en aquell moment. “Ni l'he adulada ni l'he criticada amb rancúnia. És el més honest que podia fer”, va afegir a continuació.

A més, Tejera va assegurar que l'“han temptat per escriure sobre Letícia”. Una proposta que no va trigar a rebutjar: "En aquest país, no és tan fàcil publicar històries d'aquest caire".