Ainhoa Armentia caminant a l'aire lliure amb una bufanda blava i una imatge inserida d'Olympia Beracasa somrient dins un cercle vermell amb signes d'exclamació.
FAMÍLIA REIAL

La xicota de Miguel Urdangarin té exactament el mateix problema que Ainhoa Armentia

Olympia Beracasa, xicota del tercer fill de la infanta Cristina, té una cosa en comú amb Ainhoa Armentia

Miguel Urdangarin, tercer dels fills dels exducs de Palma, ha trobat l'amor. L'afortunada és una noia veneçolana a qui va conèixer mentre estudiava a Ginebra. Olympia Beracasa, que així es diu l'acompanyant del net de l'emèrit, s'ha trobat amb un obstacle inesperat, cosa que coincideix amb Ainhoa Armentia, parella d'Iñaki Urdangarin.

El més desconegut dels fills de la infanta Cristina no ha pogut evitar que el seu idil·li sigui de l'interès dels mitjans. Amb el que no comptava gens la parella és amb el rebuig per part de la menor dels Urdangarin. Irene no sembla acceptar del tot la nova relació del seu germà.

Olympia Beracasa i Irene Urdangarin, Olympia amb un vestit negre de lunars i Irene amb una jaqueta de cuir negra.

Una cosa semblant li passa a Ainhoa Armentia. La persona que ocupa el cor de l'exduc de Palma des de fa una mica més de dos anys no va comptar amb l'aprovació de la menor dels fills de la seva parella. La noia es va posicionar del costat de la seva mare quan va conèixer que el seu pare havia trobat una altra dona que no era la infanta.

La filla de la infanta no veu amb bons ulls la parella del seu germà Miguel

Durant mesos l'exjugador d'handbol va tractar per tots els mitjans acostar-se a la seva filla. Una tasca gens fàcil en què tots dos han anat apropant a poc a poc postures.

Ara és Olympia qui sembla estar en la mateixa situació. La noia es va traslladar a Madrid per continuar amb la formació acadèmica. És a la capital on es va produir el retrobament, coincidint amb el moment en què el net de la reina Sofia es va instal·lar, juntament amb Irene, a la Zarzuela.

Des de llavors Miguel i Olympia, com altres joves de la seva edat, han gaudit de plans junts. Una relació similar a la que comparteixen Irene Urdangarin i Juan Urquijo els que fa un temps que estan junts. El que no sembla clar és que la menor dels fills dels exducs de Palma aprovi l'actual xicota del seu germà.

La parella de Miguel Urdangarin és filla d'un magnat veneçolà

Olympia és filla d'Alfredo Beracasa, un magnat veneçolà de gran prestigi que va aconseguir una gran fortuna a Caracas, Miami, la Costa Blava i Suïssa. Casat tres vegades, la parella de Miguel Urdangarin és fruit del matrimoni del Beracasa amb Elizabeth Kane, una model nord-americana.

Miguel Urdangarin i Olympia s'han esforçat perquè la seva relació no transcendís els marges de la seva privadesa. El fet d'haver aparegut en diverses publicacions no ha agradat, però comprenen que el cognom de Miguel els obliga a pagar aquest incòmode peatge.

Miguel Urdangarin i Olympia Beracasa, Miguel en un esdeveniment esportiu i Olympia posant davant d'una obra d'art.

Queda per veure si les pròximes setmanes Irene i Juan Urquijo comparteixen algun pla amb Miguel i la seva xicota. Seria la prova que confirmaria que la filla de la infanta Cristina, finalment, accepta en el seu cercle d'amics la parella del seu germà.

➡️ Família reial

Més notícies: