Telma Ortiz i la reina Sofia posen davant del palau de Marivent.
FAMÍLIA REIAL

Telma Ortiz no pot viatjar a Mallorca amb la reina Sofia per un motiu de pes

La germana de la reina Letícia té una raó important per no visitar aquest estiu el Palau de Marivent

Telma Ortiz s'ha esforçat per portar una vida molt discreta malgrat l'interès informatiu que va sorgir des que la seva germana es comprometés amb el príncep Felip. En els darrers anys, ha limitat les seves aparicions públiques i han estat escasses les vegades en què ha estat fotografiada. Si bé fa algun temps l'advocada estiuejava a Marivent, ara té clar que aquest destí no entra als seus plans.

Ja han passat molts estius des que la cunyada de Felip VI no trepitja la residència oficial dels reis a l'illa balear. Allí era habitual que la germana de Letícia es reunís amb aquesta i les seves nebodes. La veritat és que des que va contreure matrimoni amb Robert Gavin la vida de Telma ha fet un gir, aquesta és una de les raons per les quals no trepitjarà Marivent.

Imatge de la reina Sofia a l'últim esdeveniment al qual ha assistit

Així ho confirma el periodista C. Clarasó, que assegura que el palauet d'estiueig de la família reial no rebrà la visita de l'asturiana. Fa uns quants anys que Telma va deixar la seva residència a Barcelona i es va instal·lar a Madrid en una casa adossada a Soto de la Moraleja. Allà viu amb la seva parella i les seves dues filles: Amanda, fruit de la seva relació amb Enrique Martín Llop, la seva primera parella, i Erin, fruit de la seva relació actual.

Telma Ortiz no coincidirà a Marivent amb la reina Sofia

Ara Telma, lluny de Marivent, viatja amb el seu marit per tot el món i s'allotja a hotels de cinc estrelles i grans mansions. Un dels seus últims destins van ser Les Maldives.

Imatge de Telma Ortiz mirant a càmera somrient amb Robert Gavin, de perfil i mirant-la

Mentrestant, la reina Sofia està a punt d'aterrar a Mallorca. La sogra de Letícia sol ser la primera a arribar al palauet balear acompanyada de la seva germana Irene. Després es reunirà amb el seu fill, la dona d'aquest i les seves netes, la princesa Leonor i la infanta Sofia.

Telma Ortiz té altres plans que l'allunyen de Mallorca

És possible que els reis, després de complir els seus compromisos oficials, es deixin veure per Mallorca la darrera setmana del mes de juliol. Està previst que el dia 28 Leonor i Sofia participin a l'Atlàntida Mallorca Film Fest.

El rei Felip VI podria ser el primer a volar a Mallorca uns dies abans que la resta de la família per gaudir d'una de les seves grans passions, la vela. El monarca, a més, durà a terme les tradicionals audiències amb les autoritats balears, així com la trobada amb el president del Govern que s'espera per a l'últim dia de juliol.

Muntatge de fotos de pla mitjà de Letizia Ortiz amb rostre seriós i la seva germana, Telma Ortiz, amb rostre somrient

No s'espera un any més la presència de Telma per Mallorca. La filla de Jesús Ortiz i el seu marit gaudiran d'uns dies de descans en alguna destinació exclusiva lluny de les càmeres dels reporters. Serà gairebé impossible aconseguir un testimoni gràfic del lloc on la germana de Letícia decideixi prendre's un respir.

➡️ Família reial

Més notícies: