Muntatge de Jaime del Burgo amb ulleres i Letizia i Felip el dia del casament
FAMÍLIA REIAL

La resposta de Jaime del Burgo quan li pregunten per la ruptura de Felip i Letícia

Jaime del Burgo ha tornat a les seves xarxes socials per pronunciar-se sobre el matrimoni de Felip i Letícia


Després de diverses setmanes allunyat del focus mediàtic, Jaime del Burgo ha tornat a les xarxes socials. I ho ha fet per compartir amb tots els seus seguidors una part de la seva última entrevista.

Segons podem veure en la publicació que ha compartit a X, l'advocat no ha tingut objeccions a revelar-hi una informació inesperada sobre el matrimoni de Felip i Letícia.

Imatge de Jaime del Burgo mirant a càmera amb el rostre seriós

Des que Jaime del Burgo va decidir fer pública la suposada relació extramatrimonial que va mantenir amb la reina en el passat, la relació dels monarques s'ha posat en dubte. Tant és així que diversos experts en la casa reial han apuntat cap a una nova crisi conjugal.

Tema que, com era d'esperar, l'excunyat de Letícia no ha tingut cap problema a tractar durant la seva última entrevista. Per això, quan li han preguntat quant de temps creu ell que durarà el matrimoni de Felip i si hi haurà divorci, la seva resposta ha estat clara:

“No pot acabar allò que no ha existit. Sé que és una resposta una mica encriptada, però ho explicaré quan toqui. La realitat sobrepassa el significat de les paraules al diccionari”.

Jaime del Burgo revela la veritat sobre Felip i Letícia

Fa unes hores, Jaime del Burgo ha tornat al seu perfil de X per compartir la segona part de la seva entrevista per al Diario Clarín. I com es podia esperar, els dos grans protagonistes han estat els reis actuals d'Espanya.

Tot i que en les seves últimes aparicions públiques Felip i Letícia han deixat al descobert la seva forta unió, l'advocat assegura que el seu matrimoni mai no va ser real.

Felip VI rient en vestit gris, corbata vermella i les mans juntes mirant Letizia amb la mà a la boca i vestit blanc

A més, Jaime del Burgo no ha tingut objeccions a l'hora de parlar sobre els sentiments que, actualment, té cap a la monarca. Després d'assegurar que continua en contacte amb ella, i que la darrera vegada que van parlar va ser el 12 de maig passat, l'empresari s'ha obert en canal:

“L'afecte que se li té a un vell amor, a una persona que ha significat tantes coses. Jo li deia «la meva vermella». Als comunistes a Espanya, imagino en altres països, els anomenem vermells”.

Letizia somrient mirant de banda amb un vestit morat

Ara bé, Felip i Letícia no han estat els únics que han tingut cert protagonisme en l'última entrevista de Jaime del Burgo. A més, l'advocat no ha tingut objeccions a deixar una vegada més al descobert l'animadversió que sent cap al mateix Pedro Sánchez.

Tant és així que no ha tingut objeccions a titllar Pedro Sánchez de ser “un vermell convençut” i “un pocavergonya que vol estar al poder tota la vida”.

“Per formar govern necessitava el concurs de l'antiga ETA, valent-se de la sang de mil innocents, i això ho va permetre Felip. Quan estrenys les mans amb aquells que les tenen tacades de sang et contamines… Formes part d'una cadena”, ha sentenciat Jaime del Burgo.

➡️ Família reial

Més notícies: