El príncep Guillem i Kate Middleton elegantment vestida en un esdeveniment, amb una imatge circular superposada que mostra un moment afectuós entre ells, envoltada de cors rosats.
FAMÍLIA REIAL

Les proves que demostren si Guillem està realment enamorat de Kate Middleton

Una experta a Casa Reial britànica deixa al descobert el punt en què es troba el matrimoni de Guillem i Kate

No hi ha cap dubte que el príncep Guillem ha estat molt pendent de Kate Middleton des que es van assabentar de la seva malaltia. Tant és així que, més d'una vegada, el futur rei britànic ha deixat molt clar que, actualment, la seva prioritat absoluta en la seva dona.

Prova de l'amor que sent cap a ella ha estat cada setmana en què ha estat desaparegut i allunyat de les seves responsabilitats reals. Ara l'experta a Casa Reial, Jennie Bond, ha revelat noves claus que deixen al descobert en quin punt es troba realment aquest matrimoni.

El príncep Guillem seriós amb vestit i corbata blau i vermella amb Kate Middleton vestida de blanc amb un tocat

Segons ha explicat al mitjà britànic Mirror, tot el que ha passat aquests sis mesos ha estat “una prova de la seva sòlida relació”. Unes declaracions que s'han publicat dies després de la felicitació de Kate Middleton al príncep Guillem pel seu 42 aniversari.

El 21 de juny passat, la princesa de Gal·les va acudir al compte oficial de la Casa Reial britànica a Instagram per compartir una publicació. Hi apareix el seu marit amb els seus fills en una actitud molt familiar i divertida.

Tot i això, el que més va cridar l'atenció va ser el missatge que va escriure la mateixa Kate Middleton a continuació: “Feliç aniversari, pare! T'estimem molt!”.

El príncep Guillem amb els seus fills saltant alegrement sobre una duna de sorra sota un cel blau.

Ara, Jennie Bond ha deixat al descobert el bon moment pel qual estan passant el príncep Guillem i la seva dona, malgrat tot el que els ha passat:

“Crec que aquesta fotografia ens diu que encara són capaços de saltar de joia, fins i tot en els moments més difícils. Kate ha elegit deliberadament una imatge que parla del seu optimisme per al futur”.

A més, aquesta experta en Casa Reial no ha tingut objeccions a assegurar que “ella adora Guillem”. "Ell és el seu suport, li ha donat suport tan desinteressadament durant tot això", ha afegit a continuació.

Una experta en Casa Reial deixa al descobert com estan d'enamorats el príncep Guillem i Kate Middleton

Tot i que moltes parelles es veuen afectades quan han de bregar amb una malaltia, si escau, aquesta situació només ha aconseguit unir encara més el príncep Guillem i Kate Middleton.

Tant és així que, malgrat les crítiques que el futur rei britànic “ha rebut del públic per no fer-ne més”, ha optat per “dedicar-s'hi”. Gest que la princesa de Gal·les ha valorat molt.

La família reial britànica vestida amb vestits formals i uniformes militars es troba en un balcó durant un esdeveniment oficial.

"Adora el seu home", ha assegurat Bond. A més, aquesta experta en Casa Reial considera que el matrimoni del príncep Guillem i Kate Middleton “és més fort que mai”.

D'altra banda, la comunicadora ha volgut destacar el positivisme que tots dos han mostrat, tant a les xarxes socials com a les seves últimes aparicions públiques, com al Trooping the colour:

“Aquests últims mesos han estat probablement els més difícils de tot el seu matrimoni i els han d'haver sacsejat fins al més profund. Però crec que aquesta imatge ha estat escollida per mostrar que ara tots estan en un estat d'ànim que els permet mirar el futur amb positivitat”.

A més, Jennie Bond ha assegurat que la malaltia de Kate Middleton “els va unir encara més”. Tant és així que el príncep Guillem va decidir desatendre les seves obligacions per prioritzar la dona i els fills.

➡️ Família reial

Més notícies: