Muntatge de fotos de primer pla de la reina Letizia Ortiz i la princesa Leonor de Borbó; ambdues amb rostre seriós
FAMÍLIA REIAL

La princesa Leonor torna a separar-se de Letícia per un motiu més que necessari

La princesa Leonor vol passar part de les vacances amb els amics de l'Acadèmia General Militar de Saragossa

L'estiu ja ha arribat i, com s'esperava, després d'uns mesos plens d'esdeveniments històrics i compromisos institucionals, els reis i les filles ja estan pensant en les vacances.

I encara que cada any la família al complet viatja fins a Mallorca per passar uns dies junts al Palau de Marivent, aquest any sembla que serà una cosa diferent. Segons ha transcendit, després de graduar-se a l'Acadèmia General Militar de Saragossa, la princesa Leonor es tornarà a separar de la reina Letícia.

Letizia i Leonor posant a diferents llocs, Letízia amb un conjunt rosa i Leonor amb un vestit vermell.

Tal com ha assegurat Alejandro Entrambasaguas, l'hereva al tron els ha expressat als pares el desig de gaudir d'uns dies de vacances amb els seus amics:

“Fa dues setmanes, Leonor va tenir una conversa amb els seus pares. S'hi va plantejar la possibilitat de passar aquest estiu amb el seu grup d'amics de l'Acadèmia Militar, que són els que vam veure al besamans del 12 d'octubre”.

Foto de la princesa Leonor donant la mà a un dels seus companys durant la recepció del Palau Reial, amb la reina Letizia al seu costat

A més, el comunicador ha compartit amb l'audiència de Fiesta els tres destins que la primogènita de la reina Letícia i els seus amics estan estudiant. Segons ha revelat Entrambasaguas, tots ells són a Espanya.

“Són tres ubicacions on hi ha cases dels seus companys de promoció”, ha assegurat el reporter, abans de donar més detalls sobre les primeres vacances de Leonor sense els seus pares.

La princesa Leonor comunica als seus pares el seu desig de passar part de les vacances amb els amics

Segons ha revelat el periodista, la intenció de la princesa Leonor és fer una escapada que durarà “un cap de setmana llarg” durant “la segona quinzena de juliol”. Viatge que la filla de Letícia té pensat gaudir amb els seus amics més propers de l'Acadèmia General Militar de Saragossa.

A més, Alejandro Entrambasaguas ha compartit també quines són les tres destinacions que els joves estan estudiant per a l'ocasió. El primer lloc és a Rota, molt a prop de “la base militar i al costat d'un camp de golf molt conegut”.

El segon està ubicat al costat de la platja de la Barrosa, més concretament entre Santic Petri i Roche. "És possible que l'habitatge estigui a prop de Conil de la Frontera", ha afegit a continuació.

Foto de la princesa Leonor a la presentació de medalles del Parlament d'Aragó vestint un uniforme militar i somrient amb homes de fons

I finalment, el darrer destí que la princesa Leonor i els seus amics estan considerant és una urbanització a Cap de Palos (Cartagena). Lloc que previsiblement sigui el definitiu, ja que és “relativament senzill de controlar”

“Està ple de cales i és més fàcil cuidar la princesa en una cala que a la platja de La Barrosa, que és quilomètrica”, ha explicat el col·laborador de televisió. "S'ha vist un equip de seguretat de la casa del rei a la urbanització de la casa de Cap de Palos", ha afegit.

Tot i que encara no ha transcendit quina és la decisió final de la reina Letícia i Felip VI, tot apunta que els monarques donaran llum verda a Leonor. No obstant això, aquesta situació podria generar certa tristesa.

Després d'un any separats per les responsabilitats de la seva primogènita dins de l'Acadèmia Militar, la intenció dels reis era passar-hi tot el temps possible. Ja que, abans que arribi el setembre, la jove començarà amb la seva etapa dins de l'Acadèmia Naval de Marín de Pontevedra.

Tot i això, no hi ha cap dubte que Letícia i el seu marit estan molt contents que la seva filla Leonor s'hagi integrat tan bé dins del seu grup d'amics.

➡️ Família reial

Més notícies: