Muntatge del príncep Guillem i el rei Carles III en vestit i seriosos
FAMÍLIA REIAL

El príncep Guillem revela el sobrenom que ha posat a Carles III durant la malaltia

Avui se celebra el Dia del Pare al Regne Unit i el príncep Guillem ha publicat una foto molt especial

Dissabte passat, la Família Reial britànica va celebrar la tradicional desfilada Trooping the Colour, marcant un dia molt especial al calendari real. Tot i això, aquest diumenge no es queda enrere en importància, ja que al Regne Unit se celebra el Dia del Pare. El príncep Guillem ha aprofitat l'ocasió per llançar un emotiu missatge a Carles III, que ha estat lluitant contra el càncer durant els darrers mesos.

A primera hora del matí, el príncep Guillem es va dirigir als seus seguidors a través del perfil oficial d'Instagram dels prínceps de Gal·les. El seu missatge no només va commoure els seguidors de la reialesa, també va revelar un aspecte íntim i afectuós de la seva relació amb el seu pare.

El missatge de Guillem crida l'atenció per diverses raons, però principalment pel sobrenom afectuós que utilitza per referir-se al seu pare: “Pa”. Aquesta forma afectuosa d'anomenar als pares és comú al Regne Unit i el seu ús per part del príncep Guillem deixa entreveure la proximitat i l'afecte que hi ha entre pare i fill.

Guillem va triar una fotografia entranyable per acompanyar el seu missatge. A la imatge, es veu al príncep Guillem de petit jugant al jardí amb el seu pare, Carles III.

Carles III apareix jugant amb una pilota mentre Guillem somriu alegrement. Aquesta imatge no només evoca records de la seva infància, també destaca la llarga i estreta relació entre tots dos.

El príncep Guillem ret homenatge a Carles III

L'elecció d'aquesta fotografia no és casual. A través d'aquesta imatge, Guillem busca deixar constància de l'enllaç que l'uneix al seu pare. La foto ressalta la normalitat i humanitat de la Família Reial, una faceta que moltes vegades queda oculta darrere del protocol i la formalitat.

En el seu missatge, Guillem va expressar el seu suport incondicional al seu pare durant la seva batalla contra el càncer. Aquest missatge és un gest d'amor filial i una declaració pública solidaritat cap al rei en un dels moments més difícils de la seva vida. La revelació del sobrenom “Pa” i l'elecció de la foto de la seva infància transmeten una profunda connexió emocional i un sentit de continuïtat familiar.

Muntatge del príncep Guillem amb el cap tort i el rei Carles III somrient

Des que es va fer públic que el rei Carles III està lluitant contra el càncer, la família reial ha mostrat una forta unitat i suport cap a ell. La malaltia del rei ha estat un desafiament significatiu, però també ha estat una oportunitat perquè els membres de la família reial demostrin la cohesió.

Carles III ha continuat amb la seva agenda, malgrat la malaltia. La seva actitud ha estat una font d'inspiració tant per a la família com per al públic. El missatge de Guillem durant el Dia del Pare subratlla aquesta fortalesa i l'exemple que el rei ha establert per als seus fills i nets.

➡️ Família reial

Més notícies: