Muntatge amb la foto de la Infanta Elena en primer pla, foto de Victòria Federica petita i foto petita de la seva espalada

FAMÍLIA REIAL

L'origen de l'enuig de la infanta Elena amb Victòria Federica: la cara ho diu tot

La infanta Elena no ha pogut amagar el nou enuig amb Victòria Federica després d'això que ha publicat la jove

No és cap secret per a ningú la relació complicada que mantenen, actualment, la infanta Elena i Victòria Federica. Una situació familiar delicada que, tal com ha transcendit durant aquests anys, té el seu origen en les decisions que ha pres la noia sobre la seva vida privada.

Ara, però, ha sortit a la llum que la duquessa de Lugo s'ha tornat a enfadar amb la seva filla. I tot pel tatuatge cridaner que la influencer ha plasmat a la seva pell.

Muntatge amb la foto de la Infanta Elena al costat esquerre i Victoria Federica al costat dret, ambdues somrient i Victoria amb el mòbil a les mans

Abans de posar rumb al seu nou viatge pel Marroc, Victòria Federica ha decidit tornar a passar per les mans de Caja Tattoo, més conegut com 'el tatuador de les influencers'.

En aquesta ocasió, la filla de la infanta Elena ha decidit decorar la seva columna vertebral amb una fina línia que recorre tota l'esquena, des del clatell fins al còccix. Com es podia esperar, aquest disseny ha estat aplaudit i criticat a parts iguals.

Tot i això, tal com han assegurat des de Socialité, a la filla de l'emèrit no li ha fet gens de gràcia l'última cosa que ha fet Victòria Federica de Marichalar i Borbó.

Captura de la storie d'instagram de @cajatattoo on es veu el nou tatuatge de Victoria Federica

La infanta Elena torna a enfadar-se amb Victòria Federica de Marichalar i Borbó

Aquest mateix diumenge, 9 de juny, i després de tots els rumors que han sortit a la llum sobre el seu nou enuig amb Victòria Federica, la infanta Elena ha reaparegut públicament. I ho ha fet per presidir la tradicional Corrida de la Beneficencia a la plaça de toros de Las Ventas.

Com es podia esperar, la duquessa de Lugo no ha pogut evitar enfrontar-se a les preguntes dels mitjans de comunicació relacionades amb el nou tatuatge de la seva filla. Tot i això, i deixant al descobert una vegada més el seu hermetisme, la infanta Elena ha preferit guardar silenci.

D'aquesta manera, la infanta Elena ha evitat haver d'aclarir si veritablement està enutjada amb la seva filla Victòria Federica per l'últim tatuatge que ha plasmat a la pell.

La nova línia que recorre tota l'esquena de la influencer se suma ara a la llarga llista de tatuatges. Entre ells podem trobar la silueta d'un cavall, la paraula 'breathe' (en català, 'respira') que llueix al coll, una petxina, diverses estrelles o la silueta de Mallorca, entre d'altres.

Foto de la Infanta Elena a la Corrida de Bous de la Beneficiència somrient i saludant a la tarima

Des que va complir la majoria d'edat, Victòria Federica ha decidit orientar la seva carrera professional a les xarxes socials. Tant és així que, avui dia, s'ha convertit en una de les 'it girl' de referència al nostre país. Cosa que, segons sembla, la infanta Elena no veu amb bons ulls.

Tal com hem pogut apreciar durant tots aquests anys, una de les característiques principals de la duquessa de Lugo és la discreció. Qualitat que comparteix amb els reis actuals d'Espanya.

Per aquest motiu, la infanta Elena no estaria portant gaire bé la gran repercussió mediàtica que genera actualment la seva filla, Victòria Federica de Marichalar i Borbó. Ara bé, aquesta no seria l'única raó per la qual està molt enfadada amb la seva filla. A més, les constants polèmiques que ha protagonitzat la jove els darrers anys hi han generat un cert malestar.

➡️ Família reial

Més notícies: