Felip VI i Letizia posant en una habitació amb parets de fusta i cortines daurades, amb una imatge inserida en un cercle vermell a la cantonada superior dreta que els mostra conversant.
FAMÍLIA REIAL

La mirada de Letícia al rei Felip en la seva última aparició tanca les especulacions

Aquest matí, Letícia i Felip s'han reunit amb el president de Motion Picture Association, Charles H. Rivkin


Una setmana després de celebrar el desè aniversari del seu ascens al tron, la reina Letícia i Felip VI han reprès la seva agenda institucional. Aquest mateix dijous, 27 de juny, els monarques han rebut a Madrid Charles H. Rivkin, president de Motion Picture Association.

Durant aquesta recepció, Felip i Letícia han tingut l'oportunitat d'intercanviar unes paraules amb l'exambaixador dels Estats Units a França i la seva dona. Ara bé, ha estat un gest per part de la monarca el que ha aconseguit acaparar totes les mirades.

Felip VI, Letizia, Charles H. Rivkin i la seva dona conversen en una sala elegant amb panells de fusta i una pintura a la paret.

En aquests darrers mesos, han sortit a la llum diversos rumors que apuntaven cap a una possible crisi matrimonial entre Letícia i el rei Felip. Tant és així que diversos experts en la casa reial no han tingut objeccions a l'hora d'assegurar que feien vides per separat.

No obstant això, i a jutjar per la mirada de la reina en les últimes fotografies que han transcendit, sembla que els seus suposats problemes ja són cosa del passat.

Letizia, Charles H. Rivkin i la seva dona conversen en una habitació elegantment decorada, amb cortines daurades i un llum de paret al fons.

Tal com podem veure, en tot moment, Letícia dedica una mirada d'admiració i complicitat a Felip VI. Gest amb què tots dos han aconseguit tancar totes les especulacions que han circulat per les xarxes durant aquest temps.

La reina Letícia es mostra molt còmplice amb Felip VI durant la seva última aparició pública

Aquest matí, la reina Letícia i el rei Felip VI han deixat al descobert la gran complicitat que hi ha entre ells. I prova d'això és la mirada d'admiració que la monarca ha dedicat al seu marit durant la trobada amb Charles H. Rivkin a Madrid.

Una estampa que hem pogut veure repetida les darreres setmanes. Sense anar més lluny, en el desè aniversari de la coronació del monarca, tots dos es van mostrar molt units, mentre gaudien amb les filles dels actes d'aquell dia.

Imatge de Letizia i Felip VI amb les seves filles al balcó del Palau Reial

I encara que ara sembla que estan passant per un bon moment personal, fa uns mesos, es van encendre totes les alarmes al voltant de Letícia i Felip. I tot després de sortir a la llum diversos rumors que apuntaven cap a una nova i suposada crisi en el matrimoni.

Unes especulacions que tenen l'origen en la polèmica fotografia que Jaime del Burgo va compartir a les xarxes socials el mes de desembre. S'hi pot veure la monarca davant d'un mirall. Tanmateix, el que més va cridar l'atenció va ser el missatge que, segons ell, li va enviar la reina amb aquesta instantània.

Des d'aleshores, l'excunyat de Letícia no ha deixat de revelar informació inèdita sobre la suposada relació extramatrimonial que va mantenir amb ella fa anys.

Com es podia esperar, tot aquest escàndol va acabar afectant el matrimoni de Felip VI i l'experiodista. Tant és així que diversos experts en la casa reial no van trigar a vaticinar que la seva relació tenia els dies comptats.

Ara bé, durant aquests mesos, Letícia i Felip han treballat braç a braç per desmentir públicament aquestes especulacions. De fet, i gràcies a la seva última aparició pública, els reis han deixat clar que aquesta polèmica ja forma part del passat.

➡️ Família reial

Més notícies: