Muntatge de primer pla de Letizia somrient amb una brusa blanca, Felip VI seriós amb vestit negre i corbata blava i una creu en un fons vermell
FAMÍLIA REIAL

Letícia sense Felip després de filtrar-se l'operació: la seva cara rasa molts dubtes

Les fotos del nou acte presidit per Letícia desmenteixen tots els rumors que han sorgit sobre la seva pròxima operació

Aquest dimecres, 12 de juny, la reina Letícia ha reaparegut sense la companyia de Felip VI per presidir la darrera reunió del Patronat de la Residència d'Estudiants. Acte que s'ha celebrat hores després que hagi transcendit que finalment haurà de passar per quiròfan a conseqüència del seu neuroma de Morton.

Tot i això, i encara que algunes persones han assegurat que Letícia està molt preocupada per la seva nova operació, les imatges que han sortit la llum d'aquest esdeveniment mostren tot el contrari.

Letizia somrient mirant de banda amb una brusa blanca i les mans damunt la taula amb un bolígraf a la mà

Tal com podem veure, en tot moment, la reina Letícia s'ha mostrat molt alegre i amable durant l'acte. Tant és així que, fent gala de la proximitat, no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora d'acostar-se a la resta d'assistents per intercanviar-hi unes paraules.

Gràcies a les imatges de la seva última aparició pública, la dona de Felip VI ha aconseguit desmentir tots els rumors que s'han generat al voltant de la seva operació recentment anunciada. I és que no hi ha dubte que la monarca confia plenament en l'equip mèdic que es farà càrrec de la seva malaltia.

Letícia reapareix en un nou acte i tanca tots els rumors sobre la seva pròxima operació

Després que hagin sortit a la llum tota mena de rumors sobre la seva pròxima operació, la reina Letícia ha reaparegut públicament. I ho ha fet per presidir la darrera reunió del Patronat de la Residència d'Estudiants.

La dona de Felip VI s'ha mostrat molt tranquil·la i relaxada. Actitud que contradiu tota la informació que ha transcendit fins ara sobre la nova intervenció quirúrgica.

Letizia amb un conjunt blanc saludant un grup de persones i fotògrafs al seu costat

Tal com han assegurat les últimes hores, la reina Letícia estaria molt preocupada per aquest nou contratemps. Tot i això, ella mateixa ha volgut fer callar aquests rumors durant la seva última intervenció pública.

Per a l'ocasió, la monarca ha escollit un look molt casual i primaveral, compost per una brusa blanca plena de puntes, volants i transparències. Peça que ha combinat amb uns pantalons turmellers del mateix color i les seves ja inseparables sabatilles d'esport.

Durant tot l'acte, la reina Letícia no ha perdut el somriure. A més, no ha volgut deixar passar l'ocasió per conversar amb la resta d'assistents. Detalls que ens fan pensar que està molt tranquil·la de cara a l'operació del peu dret.

Letizia somrient asseguda en una butaca vermella amb els braços plegats, un vestit morat i unes sabatilles blanques

Fa unes hores, i després de finalitzar la seva participació en l'acte de cloenda de la XVI convocatòria d'Euros en tu nómina, han transcendit algunes dades sobre la seva pròxima intervenció. I una de les persones que n'ha parlat ha estat Belén Esteban.

La 'princesa del poble' ha tingut l'oportunitat de coincidir amb la reina Letícia en aquest acte organitzat pel Banco Santander. Moment en què totes dues han pogut intercanviar unes paraules.

Però no ha estat fins a l'emissió de Ni que fuéramos d'aquest dimarts, 11 de juny, quan Belén ha revelat part de la conversa que va mantenir amb la monarca:

“Una persona m'hi ha portat i en veure-la amb les sabates li he preguntat pel peu. M'ha dit que l'han d'operar. També m'ha dit que no la tractés de vostè, cosa que m'ha fet molta il·lusió”.

➡️ Família reial

Més notícies: