Muntatge d´un primer pla de Kate Middleton parlant, Carles III amb rostre neutre en vestit blau i exclamacions
FAMÍLIA REIAL

Kate Middleton pronuncia una frase que confirmaria els pitjors temors de Carles III

Kate Middleton per fi ha trencat el silenci enmig de la seva malaltia i ha pronunciat una frase que marcarà Carles III

Kate Middleton per fi ha trencat el silenci enmig de les grans especulacions que segueix havent-hi sobre el seu estat de salut. I ho ha fet pronunciant una frase que segurament afectarà Carles III, a qui està molt unida i també lluita contra el càncer.

"Sé que encara no estic fora de perill", ha compartit mitjançant un comunicat. Així, la princesa de Gal·les ha passat a donar detalls sobre com es troba després de mesos allunyada del focus mediàtic.

Més valent que mai, Kate Middleton ha fet un pas endavant i s'ha sincerat per complet a les xarxes socials de Kensington Royal.

Foto de l'últim comunicat de Kate Middleton, on se la pot veure al costat d'un arbre al bosc

De la mateixa manera, confessa que la quimioteràpia l'afecta molt i, com qualsevol pacient, té molts moments complicats.

"Estic progressant molt, però com sabrà qualsevol que estigui passant per quimioteràpia, hi ha dies bons i dies dolents", assegura en el comunicat.

Una manera de mostrar-se també més propera als ciutadans i als malalts de càncer que travessen les mateixes circumstàncies que ella.

Kate Middleton anuncia la seva reaparició en un dia especial per a Carles III

"En aquests dies dolents et sents feble, cansada i has de rendir-te que el teu cos descansi", explica respecte a com l'està afectant el duríssim tractament.

A més, la malaltia també li ha ensenyat a valorar molt més els bons moments. "Els dies bons, quan et sents més fort, vols aprofitar al màxim sentir-te bé", sosté amb fermesa.

Temps, que segurament aprofitarà per passar amb la família i els fills, que són el més important per a la princesa de Gal·les.

Foto del Dia D on apareixen el príncep Guillem, el rei Carles III i la reina Camil·la de costat, mirant al capdavant

"Els dies que em sento prou bé, és un plaer involucrar-me amb la vida escolar", descriu al seu comunicat. "Dedicar temps personal a les coses que em donen energia i positivitat", expressa amb contundència.

Just per això, vol que la seva reaparició sigui també en una data clau i molt especial el seu estimat sogre, Carles III.

Recordem que ell també s'està enfrontant a aquesta dura malaltia, per la qual cosa segurament les seves paraules el commouran profundament.

La data tan assenyalada i esperada per molts serà demà, amb motiu del Trooping the Colour, la desfilada anual en honor a Carles III.

"Aquest cap de setmana assistiré amb la família a la desfilada d'aniversari del rei i espero participar en alguns compromisos públics durant l'estiu", ha confirmat molt feliç.

Tot i això, i tal com ella mateixa destaca, encara li queda una llarga recuperació per endavant.

➡️ Família reial

Més notícies: