Muntatge d'un primer pla de Leonor somrient i de perfil seriosa
FAMÍLIA REIAL

La joia important que ha lluït Leonor en el seu desè any com a princesa d'Astúries

La princesa Leonor ha triat un vestit vermell, fent una picada d'ullet al país que regnarà en un futur


En el desè aniversari de la proclamació de Felip VI com a rei d'Espanya, s'ha celebrat un esdeveniment carregat de simbolisme.

La princesa d'Astúries, Leonor de Borbó, ha estat una de les protagonistes indiscutibles. Amb només 18 anys, Leonor ha demostrat el seu paper creixent a la família reial i la seva preparació per al futur.

Un dels detalls més comentats d'aquesta celebració ha estat la joia que Leonor ha lluït en aquesta ocasió especial. Parlem d'unes arracades de robins caríssimes que formen part de la col·lecció personal de la seva mare, la reina Letícia.

Leonor somrient en vestit vermell al costat de Felip VI saludant en vestit blau, Letizia en vestit blau i la infanta Sofia saludant en un vestit de colors en un balcó

Aquestes arracades no només destaquen pel seu valor econòmic. També pel significat i la història que tenen, sent-ne una mostra del llegat i la continuïtat dins de la saga dels Borbó.

L'aniversari de la proclamació de Felip VI ha estat un moment significatiu per a la monarquia espanyola. Fa deu anys, Leonor, llavors amb tot just 8 anys, va passar de ser infanta a princesa d'Astúries, un títol que comporta una gran responsabilitat i visibilitat pública.

Leonor amplia la seva agenda

Les activitats commemoratives d'aquest aniversari han començat a les 11:30 al Palau Reial amb el solemne relleu de la Guàrdia Reial. Posteriorment, els reis Felip VI i Letícia, acompanyats per les filles, han presidit l'acte d'imposició de condecoracions de l'Ordre del Mèrit Civil. En aquest esdeveniment, diversos ciutadans han estat reconeguts pel seu compromís personal i la seva contribució social.

Leonor, visiblement alegre, ha fet la seva aparició sense l'uniforme militar de l'Exèrcit de Terra, cosa que no passava des de fa més de sis mesos. En lloc del seu uniforme, la princesa d'Astúries ha triat un vestit de color vermell elegant i afavoridor, un to que evoca personalitat i que li ha permès acaparar bona part del protagonisme.

Leonor seriosa en vestit vermell al costat de Felip VI seriós assenyalant en vestit blau

Cada dia més present en cites de renom, Leonor s'ha convertit en una de les figures més destacades de la família reial. La seva agenda, cada cop més ocupada, reflecteix la seva preparació per assumir rols de més responsabilitat en el futur.

L'ús de les arracades de robins de la reina Letícia no és només una qüestió d'estil, sinó també un acte de continuïtat i respecte pel llegat familiar. Aquestes joies representen la història i la tradició de la família reial, passant d'una generació a una altra.

El desè aniversari de la proclamació de Felip VI ha estat una ocasió per reflexionar sobre el passat i mirar cap al futur. Leonor de Borbó, amb la seva presència i elegància, ha demostrat que està a punt per assumir el seu paper a la història d'Espanya.

➡️ Família reial

Més notícies: