Muntatge amb Joan Carles I amb una imatge amb la reina Sofia
FAMÍLIA REIAL

Joan Carles I torna a Espanya: el seu pla lluny de la reina Sofia només aterrar

Joan Carles I ha tornat a Espanya per participar en les regates del cap de setmana a Sanxenxo i lluny de la reina Sofia

Joan Carles I ha tornat a Espanya només un mes després de la seva última visita. I ho ha fet, com de costum, per gaudir de les regates del cap de setmana a Sanxenxo.

De la mateixa manera, Joan Carles sembla tenir molt clar l'itinerari que seguirà lluny de la reina Sofia, a qui no sembla que tingui intenció de visitar.

És més, l'últim cop que els vam veure junts en públic va ser en ocasió del funeral de Fernando Gómez-Acebo, on van protagonitzar una tendra escena. Així, Sofia ajudava Joan Carles I a pujar les escales.

Captura del rei Joan Carles I en arribar a Espanya

A més, també van coincidir al casament de Teresa Urquijo i José Luis Martínez-Almeida. "No havia vist a sa Majestat tan feliç des de fa anys", assenyalaven sobre això aquells que van poder presenciar aquesta trobada.

"Molts convidats van ser testimonis d'aquesta entesa, el matrimoni es parlava sense intermediaris ni tensió", destacaven. "La reina Sofia es va acostar més d'una vegada al rei Joan Carles, com si no hagués passat res. Imaginem que ja, amb l'edat que tenen, les coses lletges s'aparquen".

Això demostra que, tot i que ja fan vides per separat, es respecten i guarden afecte per tot allò que comparteixen. És més, van celebrar separats el seu 60è aniversari de casament.

Foto dels reis emèrits, Sofia i Joan Carles, caminant junts al funeral de Constantí de Grècia

Joan Carles I té un pla lluny de la reina Sofia

Ara, Joan Carles I torna al nostre país i tampoc no tindria intenció de trobar-se amb la seva dona. Igual que sí que ho ha fet amb les seves filles, les infantes Elena i Cristina, altres vegades.

Abans d'aterrar, el monarca també ha aprofitat per fer una parada mèdica per visitar el seu amic fidel, el Dr. Eduardo Anitua. I és que sempre procura fer-se exàmens rutinaris per tenir-ho tot sota control.

Captura de Joan Carles I amb el seu amic Pedro Campos

D'altra banda, tampoc sorprèn que Joan Carles hagi estat recollit i s'allotgi a casa del seu estimat amic Pedro Campos.

Un dia que sol ser força tranquil, ja que aprofita també per passar temps a la propietat privada de Campos.

I s'espera que el rei emèrit també surti a dinar o a sopar aquest mateix dijous per algun restaurant de les Rías Baixas.

De la mateixa manera, s'espera que la infanta Elena també acompanyi Joan Carles I, ja que tots dos comparteixen la passió pels esports nàutics.

Sempre que coincideixen junts, aprofiten per navegar, encara que les darreres vegades no han tingut gaire sort. Sobretot, per les fortes pluges que van impedir que a 'El Bribón' salpar.

➡️ Família reial

Més notícies: