Muntatge del palau de la Zarzuela, Felip VI somrient en vestit negre i corbata vermella i la infanta Sofia somrient
FAMÍLIA REIAL

La infanta Sofia torna a casa i el rei Felip li confessa una important notícia

Després del seu retorn de Gal·les, la infanta Sofia reprèn la seva agenda real per complir dos compromisos importants

Després de diversos mesos fora d'Espanya, la infanta Sofia ha tornat al palau de la Zarzuela amb els seus pares. I ho ha fet després de posar fi al seu curs actual a l'internat de Gal·les, on estudia un batxillerat internacional.

Un retorn que s'ha produït al mateix moment que el seu pare, Felip VI, li ha anunciat una notícia molt significativa per a ella. Tal com han apuntat diversos mitjans de comunicació, el pròxim 19 de juny, es produirà la seva reaparició pública.

Aquesta data és una de les més importants per a la Corona, ja que fa 10 anys els pares de Leonor i la infanta Sofia es van convertir en els reis d'Espanya.

Primer pla de la infanta Sofia mirant a càmera

Per això, i per celebrar aquest aniversari tan especial per a la monarquia del nostre país, Felip VI i la reina Letícia han decidit cedir-li el protagonisme a les seves dues filles.

Segons han assegurat diversos mitjans de comunicació, durant aquesta jornada, tant la infanta Sofia com l'hereva al tron exerciran un paper fonamental.

La princesa Leonor amb la seva germana, la infanta Sofia

Aquell dia, a les 20:00 hores, les germanes acudiran a una trobada organitzada a la Galeria de Col·leccions Reials. Esdeveniment en què les filles dels reis Felip i Letícia es reuniran amb joves d'entre 17 i 20 anys.

Durant aquest acte, aquests joves rebran un reconeixement públic després d'haver estat premiats per alguna fundació. Entre elles hi ha la Fundació Princesa de Girona, la Fundació Institucional Espanyola (FIES) i la Fundació Hesperia.

Després de tornar a casa, la infanta Sofia ha de complir amb dos importants compromisos

Encara que aquest 19 de juny es compliran 10 anys des que Felip VI va pujar al tron, els ulls estaran posats a la infanta Sofia i a la princesa d'Astúries.

I tot perquè, durant aquest dia tan especial per a la Corona espanyola, les germanes reapareixeran sense la presència dels seus pares. Tal com ja s'ha anunciat, totes dues presidiran una trobada en solitari a la Galeria de Col·leccions Reials.

Imatge del rei Felip i la reina Letizia durant el discurs de Leonor

Lloc on la infanta Sofia i Leonor rebran un grup de joves que han estat premiats per diverses fundacions del nostre país. Tot i això, aquest no és l'únic acte que les joves tenen programat a la seva agenda per a aquest dia.

Com calia esperar, hores abans de la seva reparació en solitari, totes dues acompanyaran els seus pares, els reis Felip i Letícia, en un moment veritablement especial per a ells.

A les 13:30, la família al complet presenciarà des del balcó del Palau Reial una desfilada organitzada per commemorar el desè aniversari de la coronació de Felip VI. Posteriorment, també se celebrarà la imposició de medalles de l'Orde del Mèrit Civil.

Tot i això, i per poder estar al costat de la infanta Sofia i dels seus dos pares, Leonor ha hagut de renunciar a una cosa molt important per a ella. Aquest mateix dia, està previst que se celebri el corresponent acte de graduació a l'Acadèmia Militar de Saragossa.

Però a la princesa d'Astúries no li ha quedat cap altra opció que absentar-se per poder celebrar, juntament amb la família, el desè aniversari de la coronació de Felip VI.

➡️ Família reial

Més notícies: