Muntatge d'Ainhoa Armentia al carrer i Iñaki Urdangarin seriosos
FAMÍLIA REIAL

Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia reben una notícia que canviarà el seu estiu

Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia fa temps que volen que els seus fills es coneguin, i podrien aconseguir-ho

Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia continuen gaudint de la seva història d'amor. Tot i això, enmig de la felicitat de la parella, encara hi ha un gran obstacle que han de superar.

I és que Iñaki i Ainhoa encara no han aconseguit ajuntar els seus fills, un dels comptes pendents que té Urdangarin des que es va divorciar de la infanta Cristina.

Iñaki Urdangarin s'ha esforçat molt per aconseguir que els seus fills acceptin la seva xicota, sobretot perquè així podran formar per fi una família unida i feliç.

Iñaki Urdangarin amb jaqueta grisa i gorra i junts negres al costat d'Ainhoa Armentia amb jaqueta rosa i gorra i guants negres corrent

De moment, sí que hem pogut veure Iñaki passant temps amb els fills d'Ainhoa Armentia, amb qui ha pogut gaudir de l'aire lliure i també del ciclisme. Tot i això, ni rastre dels seus propis fills.

Pablo, Irene, Juan i Miguel es negarien a conèixer Armentia, malgrat que ja fa temps que surt amb el seu pare i fins i tot viuen junts.

La veritat és que tots quatre semblen haver-se posicionat de costat de la infanta Cristina. I si bé volen mantenir la seva relació amb el seu pare, encara no estan preparats per anar més enllà.

Ara que Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia poden fer vida normal i ja no s'han d'amagar, queda clar que per ells és molt important aconseguir també l'estabilitat familiar.

Muntatge amb Irene Urdangarin seriosa, la infanta Cristina somrient i Iñaki Urdangarin amb una camisa verda

Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia, decidits a unir la seva família

Una cosa que podria passar aquest mateix estiu, ja que estarien intentant organitzar un viatge en què els vuit estrenyin llaços.

Iñaki està decidit que els seus fills donin una oportunitat a Armentia, i just per això ja ha posat a prova una estratègia.

Aprofitant un partit d'handbol de Pablo Urdangarin, no va dubtar en portar l'advocada com a acompanyant.

Captura de Pablo i Iñaki Urdangarin xerrant durant un partit

D'aquesta manera, el jove va poder conèixer la parella del seu pare, a qui va saludar de manera cordial en acabar el partit.

Mentre que, en el cas de la resta dels seus fills, sembla que encara se li resisteixen. Justament per això, Iñaki s'ha mostrat decidit a organitzar un viatge familiar.

Viatge en què pretén reunir els dos fills d'Ainhoa Armentia, i també els quatre que comparteix amb la infanta Cristina.

Proposta que, en cas d'acceptar, implicaria fer un gran pas endavant. Complirà per fi el somni de veure tota la seva família reunida i feliç?

Ara que Irene Urdangarin ha tornat de Cambodja, Iñaki està cada cop més a prop del seu objectiu.

➡️ Família reial

Més notícies: