Muntatge d'un primer pla de Charlene seria mirant de banda, dues imatges al costat d'Alberto de Mònaco desenfocades i un cor amb una gràfica
FAMÍLIA REIAL

Filtren l'estat de salut de Charlene de Mònaco: les noves imatges no enganyen

Charlen de Mònaco reapareix en un acte públic i confirma el seu veritable estat de salut després dels últims rumors

Charlene de Mònaco, la dona d'Albert de Mònaco, va fer saltar la veu d'alarma fa uns quants mesos pel seu delicat estat de salut. Feia temps que no apareixia en públic i els rumors sobre un possible empitjorament no van trigar a circular. Sobretot, després de conèixer-se que havia contret una infecció otorrinolaringològica, després de romandre sis mesos a Sud-àfrica.

I així ha estat fins ara, quan s'ha filtrat el seu estat de salut després de sortir a la llum les darreres imatges de Charlene. La princesa va acudir al costat d'Albert a la rebuda de la Torxa Olímpica que va passar pel Principat. Amb aquesta aparició, ha fet callar els rumors que apuntaven al seu fràgil estat de salut i que estava completament aïllada.

Charlene somrient en vestit blau envoltada d'altres persones

Charlene de Mònaco reapareix després dels seus problemes de salut

Charlene de Mònaco és una de les grans desconegudes del Principat. Tanmateix, això no ha impedit que hagin sortit a la llum nombrosos rumors sobre el seu estat de salut. Després de no anar a l'obertura del tradicional festival de cinema de Montecarlo, les teories sobre l'exnadadora van augmentar.

El diari alemany Bunte va afirmar que la princesa estava “completament sola” i rebent un tractament mèdic. Ara, Charlene ha reaparegut per desmentir aquesta informació i demostrar que es troba perfectament. Així doncs, el príncep sobirà de Mònaco i la seva dona apareixien junts per donar la benvinguda a la Torxa Olímpica.

Charlene somrient amb Alberto de Mònaco somrient en xandall blanc subjectant una torxa amb foc

A les imatges, veiem Charlene i Albert abillats amb roba esportiva, en homenatge als jocs que se celebraran a París. Són unes imatges que no enganyen i que demostren que la princesa no està aïllada i molt menys delicada de salut.

Després d'aquesta cerimònia, el matrimoni assistia a la cloenda del Festival de la Televisió de Montecarlo. Charlene no va ser present a l'obertura, cosa que va fer saltar la veu d'alarma sobre el seu estat de salut. Tot i això, ara no ha volgut perdre's el tancament del festival, deixant clar que té forces suficients per encarar una jornada plena d'actes.

Charlene somrient amb un vestit blanc amb l'espatlla descoberta al costat d'Alberto de Mònaco somrient mirant de banda en vestit i corbatí negres

La veritat és que la salut de la princesa sempre ha estat sota l'escrutini públic. Des del Principat eviten pronunciar-s'hi, per això els mitjans s'emparen en els seus moviments per intentar dilucidar-ne l'estat. Més encara després que es publiqués que Charlene havia contret una infecció.

Charlene de Mònaco i els seus problemes de salut

Va ser el 2021 quan va transcendir la notícia que Charlene de Mònaco havia hagut de ser intervinguda. La princesa havia contret una infecció otorrinolaringològica que la va obligar a romandre a Sud-àfrica, el seu país d'origen, sis mesos.

Albert va ser l'únic que s'hi va pronunciar, fart dels rumors que assenyalaven la seva dona. “Deixeu-me dir que això no és covid, no té relació amb el càncer i tampoc té relació amb la cirurgia estètica”, va explicar per a People.

Charlene somrient amb els braços a dalt, jersei negre i bufanda gris

També es va rumorejar que Charlene podria estar travessant un problema de salut mental, a causa de la pressió del càrrec. Això l'hauria portada a aïllar-se de tot i prendre uns dies de descans.

No obstant això, després de passar mig any sense trepitjar Mònaco, la princesa hi va tornar per reprendre els seus compromisos. I ho feia visiblement canviada, amb una mica més de pes i un gran somriure a la cara. Ella mateixa va confessar a una coneguda revista sud-africana el mal moment pel qual havia passat.

“Vaig passar per un moment difícil, però vaig tenir la sort de tenir el suport i l'afecte del meu marit, els meus fills i la meva família”, afirmava. Ara, Charlene ha tornat a confirmar que està bé i ha allunyat els rumors sobre la seva salut fràgil amb la seva última aparició.

➡️ Família reial

Més notícies: