Muntatge d'Irene Urdangarin amb els llavis estrets mirant de banda amb una jaqueta grisa, Felip VI seriós amb abric negre i bufanda grisa i un comentari
FAMÍLIA REIAL

Filtren el comentari que va fer el rei Felip sobre la nova vida d'Irene Urdangarin

El rei Felip deixa clara la seva opinió sobre que Irene Urdangarin s'hagi instal·lat a La Zarzuela amb la seva àvia

A finals de maig, i després de posar fi al seu voluntariat a Cambodja, Irene Urdangarin ha tornat a Madrid, on s'ha instal·lat amb la seva àvia materna. Tal com ha transcendit fins ara, la jove vol aprofitar la seva permanència a la capital per acabar de treure's el carnet de conduir.

Encara que la seva estada a La Zarzuela només serà per un temps determinat, tot apunta que el rei Felip VI i la seva dona no estan gaire d'acord amb aquesta situació.

Felip VI seriosa amb una corbata vermella

Tant és així que, segons s'acaba de filtrar, el monarca ha arribat a pronunciar la frase “això no és un hotel” com si fos una queixa. Tot per les visites constants que rep a casa seva.

A més, més d'una vegada, ha demanat a la seva mare que no aculli més gent a palau. Entre els que hi ha, Irene Urdangarin i la resta dels seus nets.

Tanmateix, la reina Sofia sembla que ha fet orelles sordes a les indicacions que li ha donat Felip VI. I prova d'això són els dos nous llogaters que s'hi han instal·lat les últimes setmanes.

Muntatge d'Irene Urdangarin amb la seva àvia, la reina emèrita Sofia

Després d'haver passat una temporada a Cambodja col·laborant amb l'ONG Sauce, Irene Urdangarin ha optat per tornar a Madrid. Durant els pròxims mesos, la filla dels exducs de Palma viurà amb la seva àvia.

Tot i això, està previst que, després de les vacances d'estiu, la jove es traslladi fins a Londres per començar per fi amb els estudis superiors, després del seu any sabàtic.

Fins que aquest moment arribi, però, sembla que Irene gaudirà al màxim de la seva estada a Madrid. On, precisament, viu la seva parella sentimental actual, Juan Urquijo. Ara bé, la benjamina dels Urdangarin no és l'única que actualment viu a palau.

Irene Urdangarin no és l'única: el seu germà Miguel també s'ha instal·lat a casa de Felip VI

Després d'acabar els estudis superiors en Biologia Marina, Miguel Urdangarin ha decidit seguir els passos de la seva germana Irene. Tant és així que, encara que en un principi va tornar a Ginebra amb la seva mare, finalment ha decidit passar una temporada amb la reina Sofia.

Durant la curta estada a Suïssa, el jove es va apuntar a un curs de monitor d'esquí. No obstant això, en una de les seves classes, va patir un aparatós accident que el va obligar a entrar al quiròfan.

Foto lateral de Miguel Urdangarin mirant de front en pla mig curt utilitzant un vestit i amb cara seriosa

Ara, pràcticament recuperat de la lesió, el germà d'Irene Urdangarin ha optat per instal·lar-se durant un temps al palau de La Zarzuela. I malgrat que encara no ha transcendit la raó que s'amaga darrere d'aquesta decisió, la revista Semana ha publicat una informació molt reveladora.

Segons han confirmat, després de parlar amb fonts de tota solvència, Miguel Urdangarin s'ha mudat a Madrid per ampliar els coneixements en ciències naturals.

Ara, i després de conèixer tota aquesta informació sobre Irene i el seu germà, s'ha filtrat quina ha estat la reacció de Felip VI: “Això no és un hotel”. Amb aquesta frase, el monarca ha deixat clar més d'una vegada la seva negativa que la seva llar estigui sempre plena de gent.

➡️ Família reial

Més notícies: