Muntatge de fotos de primer pla de la reina Letizia Ortiz i la princesa Leonor de Borbó a la Pasqua Militar del 2024; ambdues amb rostre seriós
FAMÍLIA REIAL

Destapen què vol fer Leonor durant l'estiu: la reina Letícia està molt emprenyada

Leonor té clar que aquest estiu vol gaudir d'una manera molt diferent i lluny de la reina Letícia

Leonor ha posat fi a la seva formació a l'Acadèmia Militar de Saragossa, on ha aprovat amb honors els estudis en l'Exèrcit de Terra. Ara, com a qualsevol estudiant, li queden per davant unes quantes setmanes de vacances d'estiu.

Unes vacances que l'hereva ja està planejant i que han provocat l'enuig de la reina Letícia. Tal com s'ha sabut, Leonor planeja gaudir dels millors locals nocturns de Segòvia. Una idea que ha fet reaccionar la seva mare, a qui no li fa gens de gràcia que Leonor surti de festa amb els seus amics.

Primer pla de la princesa Leonor somrient amb els cabells recollits

Leonor revela els seus plans d'estiu i aconsegueix emprenyar la reina Letícia

La reina Letícia sempre ha procurat controlar al detall tot allò que gira al voltant de les seves filles. Especialment de Leonor, que està destinada a perpetuar la monarquia espanyola i regnar. Tanmateix, la successora de Felip ja és major d'edat i el seu desig és gaudir de la seva adolescència com qualsevol jove.

És per això que el que pensa fer Leonor durant l'estiu és gaudir de la vida nocturna de Segòvia. Aquesta informació surt a la llum després que la primogènita dels reis acudís a la ciutat històrica de Castella i Lleó. Allí es va interessar per l'Acadèmia d'Artilleria de la capital, però també per les ofertes d'oci.

Primer pla de la princesa Leonor saludant i mirant a càmera

Tal com ha revelat Monarquía Confidencial, Leonor va ser enxampada preguntant a un company sobre els locals nocturns més coneguts de la ciutat. El seu interès es va produir setmanes abans que finalitzés la seva formació militar, per la qual cosa la princesa sembla tenir la ment ja en les seves vacances.

Sabent del control que exerceix la reina Letícia a la vida de Leonor, aquests plans han provocat un gran enuig a la consort. Si bé no és la primera vegada que ha sortit de festa, no és del gust de Letícia que s'aficioni a la vida nocturna.

Captura de Letizia somrient després de celebrar el seu aniversari

Tot i això, els reis són conscients que ha de sortir com qualsevol jove de la seva edat i no li prohibeixen divertir-se. A finals de març, Leonor va ser vista en una coneguda discoteca de Saragossa ballant amb els seus amics al ritme del reggaeton. Això sí, sempre envoltada dels seus escortes per garantir-ne la seguretat.

Leonor planeja les vacances lluny de la reina Letícia

Des que va complir la majoria d'edat, Leonor gaudeix d'una llibertat més gran. A més d'assistir en solitari a actes institucionals, la princesa també planeja el seu temps d'oci, allunyada de la família.

Cada any, és habitual veure la família reial al complet iniciant el seu període de vacances al palau de Marivent. Ara bé, aquest estiu el desig de l'hereva és fer plans amb els seus companys de l'Acadèmia Militar de Saragossa.

El rei Felip VI, la reina Letizia, la princesa Leonor i la infanta Sofía posen en la confirmació de la filla menor del rei el dia 25 de maig de 2023

Alejandro Entrambasaguas, expert en la casa reial, així ho va revelar a Fiesta, explicant que és un tema complicat per a La Zarzuela. Letícia no està gaire convençuda que la seva filla gran no se'n vagi de vacances amb ells i li està costant decidir-se.

De moment, el pla de Leonor és fer una escapada a mitjans del mes de juliol amb el seu grup d'amics. El destí no ha transcendit, però atès l'interès de l'hereva per la vida nocturna de Segòvia, la capital figura entre els seus plans.

Sigui com sigui, el que és evident és que la primogènita de Letícia està decidida a gaudir de l'estiu de manera molt diferent. Això ha situat els reis en una situació complicada a l'hora de deixar que Leonor decideixi què fer a les vacances. Per sort per a la princesa, aquesta gaudeix de la confiança plena dels seus pares, que saben que és una noia responsable.

➡️ Família reial

Més notícies: