Una dona somrient amb cabell llarg i fosc, usant un vestit blau i arracades de perles, amb una imatge ampliada d'unes sabates de taló al fons.
FAMÍLIA REIAL

La desconeguda marca catalana que ha enlluernat la mateixa Letizia Ortiz

La reina Letizia crea tendència amb unes espardenyes d'una marca catalana que fan servir Kate Middleton i Meghan Markle

Arriba l'estiu i amb el bon temps molts són els que deixen els seus peus al descobert lluint les millors sandàlies. Si hi ha algú que sempre crida l'atenció per les sabates és Letizia Ortiz, que ja ha començat a utilitzar looks amb els peus al descobert a les seves aparicions públiques.

I és que a l'estiu, la reina d'Espanya acostuma a utilitzar els esparts i les espardenyes amb falca o les menorquines. Tot i això, hi ha una marca catalana que Letizia Ortiz acostuma a utilitzar als seus looks d'estiu: les espardenyes de la marca Castañer. Castañer és una empresa amb seu a Banyoles (Girona) i es dedica a la fabricació d'espardenyes d'espart, principalment.

Sabates de falca negres amb cintes per lligar el turmell.

Aquesta empresa de calçat Castañer es va fundar el 1776 a la localitat gironina de Banyoles de la mà de Rafael Castañer. L'empresa va fundar el seu primer taller el 1927. Tot i això, no va ser fins a la dècada dels 50 que Castañer no va començar a créixer, amb l'expansió de la industrialització.

Als anys seixanta, figures tan reconegudes com Grace Kelly, Salvador Dalí o Cary Grant van començar a portar les espardenyes de Castañer. De fet, als anys setanta, l'empresa Castañer va començar a treballar amb marques de luxe com ara Yves Saint Laurent, Gucci o Louis Vuitton. Des de llavors l'empresa Castañer no ha fet més que créixer.

La reina Letizia s'ha declarat fan absoluta d'aquesta marca, lluint diverses vegades el model Carina. Aquestes espardenyes negres de set centímetres de la marca Castañer són un bàsic a l'armari de Letizia Ortiz. I és que hem pogut veure Letizia Ortiz lluir-les en una visita a Jaca o fins i tot en alguna recepció oficial.

Dues persones caminant a l'aire lliure, ambdues usant màscares i roba casual elegant.

La Reina Letizia no és l'única integrant de la reialesa que ha sucumbit a l'encant de les espardenyes de la marca Castañer. Kate Middleton i Meghan Markle també han estat vistes lluint aquestes elegants i còmodes sabates.

Totes dues han triat models d'aquesta firma espanyola per completar els seus looks en diversos esdeveniments, demostrant que les espardenyes de la marca Castañer són un calçat versàtil i sofisticat. I és que la marca compta amb un extens catàleg de models molt institucionalitzats, adequats per a qualsevol ocasió real. Aquest èxit entre les dones de la reialesa ressalta la qualitat i el disseny atemporal de la marca catalana, consolidant la seva posició al món de la moda.

➡️ Família reial

Més notícies: