Jaume de Marichalar i Felip VI amb barba i vestit posen per a una foto, Jaume porta una corbata vermella amb punts i Felip una corbata de colors clars.
FAMÍLIA REIAL

La cita del rei Felip amb Jaime de Marichalar després de confirmar els darrers rumors

Jaime de Marichalar i el rei han coincidit en un esdeveniment molt especial que va tenir lloc el cap de setmana passat

Jaime de Marichalar va ser un dels assistents al casament de Verónica Urquijo i Roberto Truque que es va celebrar el cap de setmana passat. L'exmarit de la infanta Elena va reaparèixer en públic presumint d'elegància i confirmant la bona relació amb la família Borbó.

Recordem que la família Urquijo està emparentada amb la monarquia espanyola, per això, entre els convidats, també hi ha el rei Felip. Jaime i Felip van coincidir després dels rumors que han estat circulant sobre Marichalar relacionats amb el seu estat de salut i la seva relació amb els Borbons.

Jaime de Marichalar mirant cap avall amb una jaqueta blava

Jaime de Marichalar posa fre als rumors després de la seva última aparició pública

Jaime de Marichalar no és gaire donat a deixar-se veure en actes d'especial rellevància. Tot i això, dissabte passat va fer una excepció acudint al casament de Verónica Urquijo. D'un temps ençà, han estat circulant nombrosos rumors sobre l'exduc de Lugo i els Borbons.

El més recurrent és que Jaime no manté una bona relació amb qui va ser la seva família política. Això ha estat desmentit amb la presència de Marichalar a l'enllaç de la cosina de Teresa Urquijo, al qual també va assistir el rei Felip.

Felip VI i Jaume de Marichalar amb barba grisa, Felip en un entorn formal amb vestit i corbata blava, i Jaume en un ambient nocturn amb abric i bufanda blava.

Des de fa anys, els Urquijo i els Borbons mantenen una relació excel·lent vinculada al seu parentiu familiar. Per això el rei va acceptar la invitació al casament de Verònica malgrat que coincidiria amb el seu excunyat. Això demostra que les picabaralles del passat estan oblidades i que actualment hi ha una relació cordial amb Jaime.

A més, amb la presència de Marichalar també es posen fi a les especulacions sobre el seu estat de salut. Des que va patir l'ictus el 2001, la situació física de l'exduc s'ha vist compromesa a conseqüència de les seqüeles que encara pateix.

Un home amb vestit fosc, corbata de quadres i ulleres de sol, caminant amb un bastó en un entorn exterior amb persones al fons.

És per això que, d'un temps ençà, s'han apreciat més dificultats per caminar, cosa que ha fet saltar les alarmes. De fet, al casament va anar amb un bastó que li va servir de suport i ajuda.

Jaime ha estat fidel a la seva postura de mai parlar malament de la Família Reial. Una premissa que ha mantingut en el temps i de la qual va tornar a fer gala el cap de setmana passat. Tot i coincidir amb Felip, Marichalar no va respondre a la premsa quan li van preguntar sobre la seva relació amb el rei.

Jaime de Marichalar es guanya l'afecte dels Borbons

Sempre s'ha rumorejat que Jaime de Marichalar no va comptar amb l'acceptació de la família reial quan es va casar amb la infanta Elena. Sobretot, amb la de Joan Carles, que considerava el seu gendre nou una persona altiva malgrat provenir d'una família humil. La manera de ser de Jaime no casava amb la dels Borbons, que sempre van presumir de ser “oberts”.

Aquesta opinió es va augmentar quan el matrimoni es va dissoldre. Tot i que molts van pensar que Jaime acabaria carregant contra la que va ser la seva família política, la veritat és que ha fet tot el contrari. Els ha mostrat la seva fidelitat i no ha anat mai en contra de la Casa Reial.

Muntatge de Jaume de Marichalar trist amb la mirada baixa i jaqueta blava i Joan Carles I amb vestit negre i corbata morada

El que li ha valgut per guanyar-se la confiança dels reis i que Felip no hagi evitat trobar-s'hi dissabte passat. Un altre rumor que s'ha vist desmentit és la presència d'Irene Urdangarin al casament.

Tots esperaven que la jove acudís de la mà del seu xicot, Juan Urquijo, familiar directe de la nuvia. No obstant això, Irene no hi va ser present, cosa que va ser tota una sorpresa tant per als mitjans com per a la resta de convidats.

➡️ Família reial

Més notícies: