Un grup de persones en un esdeveniment formal, amb un home gran al centre sostenint una copa i somrient mentre conversa amb altres assistents.
FAMÍLIA REIAL

Carles III apareix en filtrar la veritat de la seva germana Anna: la cara ho diu tot

La princesa Anna s'ha vist obligada a cancel·lar la seva agenda i Carles III no ha tingut més remei que reaparèixer

La notícia sobre la cancel·lació de l'agenda de la princesa Anna després de patir un accident muntant a cavall ha generat una gran preocupació. Aquest incident no només ha obligat a Anna a retirar-se temporalment de les seves funcions. També ha posat el seu germà, el rei Carles III, en una posició visible després del seu propi retir a causa de problemes de salut.

Carles III, en adonar-se que Anna no el pot substituir més, ha reaparegut. Tot i els rumors, la seva cara demostra que es troba bé i que això no ha suposat cap problema.

Princesa Anna amb cabell canós i pentinat voluminós, usant un abric gris i una bufanda blava amb llaç, somrient davant d'un fons fosc.

A finals de juny, la princesa Anna d'Anglaterra va patir un accident a la seva finca de Gatcombe Park, ubicada a l'oest d'Anglaterra. L'incident va passar mentre muntava a cavall, resultant en un traumatisme i ferides lleus al cap.

Tot i que els detalls exactes no van ser confirmats, es creu que les ferides es van originar per un cop al cap o la pota de l'animal. A causa d'aquest accident, Anna va haver de cancel·lar un viatge programat al Canadà i va ser ingressada a l'Hospital Southmead de Bristol.

La nova aparició de Carles III

Enmig d'aquest enrenou, el rei Carles III, que havia estat retirat per lluitar contra el càncer, ha fet una reaparició pública. El rostre mostra una barreja de serietat i determinació, encara que la seva expressió denotava una aparent calma i manca de preocupació. Aquesta actitud ha estat interpretada com un signe de confiança en la recuperació de l'Anna i en la capacitat de la família reial per manejar les circumstàncies.

Carles III i Anna del Regne Unit, en una imatge dividida; ell porta vestit i ella porta un barret blau.

Carles III ha reprès les seves funcions rebent els guanyadors dels premis Best of British en una cerimònia celebrada al Castell de Windsor. Els premis, coneguts formalment com a King's Award for Enterprise, són un dels guardons empresarials més prestigiosos del Regne Unit. Aquests premis reconeixen la innovació, l'esperit empresarial i l'excel·lència a diversos sectors de l'economia britànica.

Durant la cerimònia, Carles III va donar la benvinguda a les empreses guardonades a la seva residència de Berkshire i va mantenir converses amb emprenedors i executius. Entre els convidats hi havia Jonathan Reynolds, el nou secretari de Negocis, a qui Carles va comentar que els premiats "representen el millor de la Gran Bretanya".

Foto del rei Carles III d'Anglaterra durant una intervenció en una roda de premsa després de sortir a la llum el càncer de Kate Middleton

Els guanyadors d'aquests premis poden utilitzar el logotip del King's Award durant els pròxims cinc anys. Aquesta cerimònia no només subratlla el compromís del rei amb el suport de la innovació empresarial al Regne Unit, sinó que també va marcar el seu retorn a la vida pública.

L'accident de la princesa Anna ha tingut un impacte significatiu a la Família Reial, especialment en les seves responsabilitats i representacions oficials. Anna, coneguda per la seva dedicació i ardu treball, havia esdevingut una figura clau per reemplaçar Carles III en diverses funcions mentre ell es trobava en tractament.

➡️ Família reial

Més notícies: