Primer pla de Carla Vigo amb cara seriosa en un carrer de Madrid l'any 2021
FAMÍLIA REIAL

Carla Vigo, neboda de la reina Letícia, víctima d'un assalt: què ha passat

Carla Vigo, neboda de la reina Letícia, hauria estat assaltada de la pitjor manera al metro de Madrid

Carla Vigo, neboda de la reina Letícia, s'ha convertit en víctima d'un atracament, segons han informat des de Ni que fuéramos.

Javier de Hoyos ha explicat que l'individu en qüestió va seguir Carla Vigo gairebé des que va sortir de casa.

"S'adona que des que surt de casa hi ha un home que comença a perseguir-la, però no li dona més importància", ha explicat.

I, tot just arribar al metro, atacava la neboda de Letícia de la pitjor manera per arrabassar-li el mòbil. "L'ensurt que té és gegant", explicava l'exdirector de Socialité.

Carla Vigo somrient amb els llavis vermells davant de dos micròfons vermell i taronja

Encara que el més cridaner és que l'únic que s'ha volgut emportar és el mòbil de Carla, ni tan sols la bossa.

"Surt de l'andana tranquil·la, quan de sobte un home vestit de negre i tapat amb una gorra la comença a perseguir", detallen sobre la manera com es va produir l'incident.

"Quan està pujant les escales l'empeny, li agafa la bossa i el mòbil. L'únic que s'emporta és el mòbil i surt corrent", informaven des de Ni que fuéramos.

Carla Vigo, neboda de la reina Letícia, assaltada al mig del carrer

Encara més, sembla que hi va haver un ciutadà que no va dubtar a l'hora d'intervenir i ajudar Carla Vigo. Algú, a qui estaria profundament agraïda, encara que no en va ser l'únic.

I és que diverses persones que estaven a prop seu, es van aturar per brindar-li la seva ajuda. Mentre que, 'l'heroi' en qüestió, no dubtava a sortir corrents darrere del lladre i finalment aconseguia recuperar el mòbil.

A més, resulta que just en aquell mateix moment també passava a prop un cotxe de policia.

Foto de Carla Vigo passejant amb la seva àvia, Paloma Rocasolano, pels carrers de Madrid

En un primer moment, sembla que la neboda de Letícia ni tan sols va ser capaç de reaccionar, ja que estava en un complet estat de xoc.

"Ella estava molt nerviosa, cridant i plorant, molt afectada per la situació. Només repetia plorant: 'em volia robar, em volia robar'", ha explicat un testimoni que va poder presenciar l'escena.

És més, asseguren que ara té molta por de sortir al carrer. Cosa que podria empitjorar el seu estat de salut, que ja és força delicat.

Carla Vigo, la coneguda neboda de Letícia, fa temps que està allunyada dels mitjans. Tot i que la jove estava disposada a perseguir el seu somni d'esdevenir actriu, diversos problemes de salut s'ha interposat en el seu camí.

Carla pateix des de fa temps problemes alimentaris, a més d'una severa depressió contra la qual continua lluitant. Problemes sobre els quals ella mateixa s'ha volgut sincerar amb els seus seguidors.

➡️ Família reial

Més notícies: