Jaime del Burgo amb barba i Letizia amb cabell llarg i anells daurats posen a l'aire lliure.
FAMÍLIA REIAL

La cara que ha posat la reina Letícia arran les noves acusacions de Jaime del Burgo

La reina Letícia ha reaparegut dies després que el seu excunyat hagi concedit una entrevista polèmica

La reina Letícia ha reaparegut al capdavant d'un nou acte institucional després de la darrera polèmica de Jaime del Burgo. L'advocat va concedir una entrevista on va tornar a fer al·lusió al seu passat amb la dona de Felip VI.

Avui mateix, la reina ha acudit al nomenament de Leonor com a dama alferes cadet Borbó Ortiz. Un acte d'especial importància per a la família reial que s'ha vist entelat per l'entrevista de Del Burgo. Per això, la cara que lluïa Letícia era el reflex fidel del malestar davant les noves declaracions del seu excunyat.

Imatge de Jaime del Burgo mirant a càmera amb el rostre seriós

La reina Letícia reapareix incòmoda dies després de l'entrevista a Jaime del Burgo

Aquest mateix matí tots els ulls estaven posats en la reina Letícia i com lluiria després de les acusacions polèmiques de Del Burgo. Fa uns dies, el seu excunyat va concedir una entrevista on va tornar a recordar el seu passat amb la reina. Un passat on, segons ell, havien arribat a planejar un futur junts.

Avui tots els membres de la família reial es vestien de gala per presenciar el nomenament de Leonor com a dama alferes de l'Exèrcit de Terra. El que havia de ser un acte emotiu, per a Letícia, ha estat molt incòmode, tal com s'aprecia a la cara.

Letizia amb un vestit floral en un esdeveniment formal, acompanyada per persones en uniforme militar.

I és que cada vegada que Jaime decideix parlar, els ulls es posen en la dona de Felip i en com reacciona davant les seves paraules. Atès el silenci que impera a la institució sobre aquest tema, l'única cosa que reflecteix el veritable estat de la reina són els seus gestos.

En aquesta ocasió, estem davant una reina amb mirada seriosa i la vista al front sense cap indici d'emoció a la cara. Una prova que demostra el moment delicat pel qual passa després d'haver estat de nou el centre de les declaracions del seu excunyat.

Leonor era la gran protagonista del matí, però era inevitable que la reina acaparés l'atenció. Encara que va intentar creuar alguna mirada d'orgull cap a la seva primogènita, era impossible veure-la relaxada com en altres ocasions.

La família reial decideix donar suport a la reina Letícia en el seu pitjor moment

La imatge que ha intentat traslladar la família reial durant la cerimònia a l'Acadèmia General de Saragossa ha estat d'unitat. Malgrat els intents de Del Burgo de dinamitar la institució, Felip i Letícia no es deixen acovardir.

No ha estat gens fàcil des que l'advocat va decidir trencar el seu silenci i fins i tot es va témer un possible divorci reial. Tot i això, el matrimoni ha sabut trampejar el temporal i en les seves últimes aparicions es mostraven còmplices i feliços.

Un grup de persones juntament amb la infanta Sofia, Felip VI i Letizia, algunes amb uniformes militars, caminen a l'aire lliure en un entorn formal.

En aquesta ocasió, les cares de tots els membres han estat marcades per la serietat. Es tractava d'un acte solemne, però era irremeiable pensar en les acusacions recents de Del Burgo.

Tota la família reial al complet s'ha mostrat unida, però, un cop més, el matrimoni torna a estar qüestionat. Sigui com sigui, la reina Letícia s'ha sentit acompanyada en un dels seus pitjors moments i amb totes les mirades que s'hi posen.

I no n'hi ha per a menys, ja que Del Burgo no s'ha tallat a l'hora d'esclatar contra Letícia. Fins i tot va arribar a dir que la seva història “no va ser d'amants”, sinó de “compromís” i que es van arribar a plantejar tenir fills.

Per acabar, Jaime amenaça de tornar del seu “autoexili” i de continuar traient els draps bruts de la Corona. Un advertiment que ha afectat profundament la reina Letícia en comprovar que el seu pitjor malson continua intentant destruir tot allò que ha creat.

➡️ Família reial

Més notícies: