Muntatge de Pablo Urdangarin parlant amb un pol marró i Irene Urdangarin amb la mirada cap avall, els llavis estrets i una jaqueta grisa
FAMÍLIA REIAL

Així ha estat la trobada d'Irene Urdangarin amb Pablo Urdangarin de què tots parlen

Irene Urdangarin i Pablo Urdangarin han tornat a reunir-se per celebrar amb magnificència el 19è aniversari de la jove

El 2 de juny passat, Irene Urdangarin es va reunir amb els seus éssers estimats en un conegut restaurant asiàtic de Madrid per celebrar el seu 19è aniversari. Tanmateix, el que menys s'imaginava la germana de Pablo Urdangarin era que, tres dies després, la família li prepararia una festa sorpresa.

Tal com acaba de transcendir, la filla dels exducs de Palma va decidir no organitzar res especial per al seu darrer aniversari. De fet, aquell dia, i aprofitant que la reina Sofia encara no havia posat rumb al seu nou viatge, van gaudir tots plegats d'un suculent tiberi.

Irene Urdangarin de perfil somrient al funeral de Constantino de Grècia

Ara bé, dimecres passat, 5 de juny, a la nit, Victoria López-Quesada va organitzar a la seva cosina Irene Urdangarin una gran festa a casa seva a Puerta de Hierro (Madrid). Una sorpresa que Pablo Urdangarin no es va voler perdre per res al món.

Unes altres persones que van voler acompanyar l'homenatjada van ser la seva mare, el seu germà Miguel, Johanna Zott, la infanta Elena, Victòria Federica, la princesa Alexia, els prínceps de Panagyurishte, entre d'altres.

Per descomptat, qui tampoc va faltar a aquesta reunió important va ser l'actual xicot d'Irene Urdangarin, Juan Urquijo. No hi ha cap dubte que, independentment del seu parentiu amb els Borbó, el jove ha aconseguit integrar-se a la perfecció dins la família de la seva xicota.

Pablo Urdangarin torna a reunir-se amb Irene Urdangarin per celebrar el seu 19è aniversari

Dimecres passat, 5 de juny, Irene Urdangarin i el seu germà Pablo van tornar a veure's les cares per un motiu molt especial: el 19è aniversari de la jove. I tot gràcies a la festa sorpresa que li va preparar la seva cosina, Victoria López-Quesada, a la seva residència de Puerta de Hierro (Madrid).

Victoria López Quesada somrient en un vestit vermell del braç d'Enrique Moreno somrient mirant de banda en vestit blau

La promesa d'Enrique Moreno de la Cova i Ybarra va organitzar aquest sopar informal amb l'ajuda dels seus pares, Cristina de Borbó-Dues Sicílies i Pedro López-Quesada, padrí d'Irene.

Encara que no han transcendit gaires dades més sobre la inesperada festa d'aniversari d'Irene Urdangarin, el que sí que és segur és que la noia va tornar a bufar les espelmes. Posteriorment, tots els assistents van abandonar aquest domicili amb els seus respectius vehicles.

Muntatge d'Irene Urdangarin seriós amb una caçadora marró i Pablo Urdangarin seriós amb un jersei blau i la motxilla a l'esquena

La infanta Cristina, Johanna Zott i Juan Urquijo van sortir del recinte en un cotxe conduit per Miguel Urdangarin. Per la seva banda, Pablo i Irene Urdangarin se'n van anar junts.

Segons després que l'homenatjada sortís, la seva tieta, la infanta Elena, va abandonar aquesta residència amb la seva cosina, la princesa Alexia de Grècia. A continuació, vam poder veure el príncep Kubrat de Bulgària, padrí de Pablo Urdangarin, i la seva dona, Carla Royo-Villanova, desaparèixer pujats a la seva moto.

Per part seva, Victòria Federica no va voler deixar passar l'ocasió per felicitar la seva estimada cosina a través de les xarxes socials. “Felicitats a aquesta personeta, t'estimo amb bogeria. Gaudeix-ne com et mereixes”, va escriure la influencer, deixant al descobert, sense voler-ho, el perfil privat d'Irene Urdangarin.

➡️ Família reial

Més notícies: