Primer pla de Miguel Urdangarin amb expressió seriosa està davant d'un pla general del palau de La Zarzuela
FAMÍLIA REIAL

Així es troba Miguel Urdangarin en descobrir que ha de marxar ja de la Zarzuela

El fill de la infanta Cristina i Iñaki Urdangarin és conscient que ha de buscar un altre lloc per viure

Miguel Urdangarin, juntament amb el seu germà Juan, és un dels nets menys mediàtics del rei emèrit. El jove, que es va instal·lar fa aproximadament un mes al palau de la Zarzuela, ha rebut ara una notícia amb què no comptava. El tercer fill de la infanta Cristina haurà d'abandonar la residència habitual dels reis tal com li han fet saber.

Urdangarin, que va acabar l'estiu passat Biologia Marina a la Universitat al Regne Unit, no és l'únic que ha triat per viure la residència habitual de la reina Sofia. Amb ell també hi ha la seva germana Irene, la menor dels germans.

Muntatge de la reina Sofia amb Miguel Urdangarin a la Mútua Madrid Open

Tot i que la Zarzuela ha estat històricament un lloc reservat exclusivament per a la família reial, el cert és que també rep hostes. Al seu dia, Paloma Rocasolano, la mare de la reina Letícia, també es va instal·lar a l'esmentat palau.

Miguel Urdangarin s'ha trobat amb una decisió que no s'esperava

Sembla que l'ordre de desallotjar els nebots del rei Felip VI obeeix a un intent per mantenir l'ordre. Tot i que des de Casa Reial no s'han aclarit les raons per les quals s'ha pres aquesta decisió, tot apunta que es busca evitar favoritismes dins del si familiar.

Miguel i Irene Urdangarin, per tant, hauran de fer les maletes. Segons apunta el periodista Iñaki García, la presència dels joves a la Zarzuela ha provocat alguna controvèrsia.

Muntatge de fotos de pla curt d'Irene Urdangarin i el seu germà, Miguel Urdangarin, tots dos amb cara seriosa

És probable que els germans gaudeixin d'un estiu repartit entre Marivent i Bidart. A més, sona amb força la possibilitat que Miguel i Irene es traslladin al Regne Unit durant el mes de setembre. És allà on el fill de la infanta Cristina resideix des de fa anys i on Irene podria començar els estudis universitaris.

Miguel va arribar a la Zarzuela procedent de Ginebra, on es va instal·lar després de llicenciar-se l'estiu passat a la Universitat de Southampton, Anglaterra. El fill d'Iñaki Urdangarin va començar un curs per ser monitor d'esquí a Suïssa. Tot i això, un accident el va fer finalitzar la formació de manera anticipada.

Felip VI no desitja que la Zarzuela s'ompli de llogaters

Un cop recuperat de la lesió de genoll, va escollir Madrid com a nova residència. Ara que ja té clar que ha de buscar un altre allotjament, el jove podria ampliar el curs vinent la seva formació en temes relacionats amb els seus estudis.

El fet que tant ell com la seva germana Irene s'instal·lessin a la Zarzuela té una connotació molt significativa. Després d'anys allunyats del palau a causa del Cas Nóos, els nets dels emèrits van tornar a la llar familiar intentant recuperar la normalitat perduda.

Miguel Urdangarin mirant el mòbil amb una armilla grisa, pantalons curts vermells i una bossa

Tot i això, malgrat la discreció que sempre ha mantingut Miguel, sembla que els actuals reis no volen que la Zarzuela s'ompli d'inquilins. El monarca no està d'acord que la presència dels seus nebots s'allargui més del compte. Prefereix que, en tot cas, s'ocupin de formar-se i definir el seu futur sense que taquin la Corona.

➡️ Família reial

Més notícies: