ÚLTIMES NOTÍCIES DE LA FAMÍLIA REIAL

La informació més completa i actualitzada sobre la monarquia espanyola. Aquí trobareu articles detallats, notícies i curiositats sobre els membres de la reialesa, incloent Letizia Ortiz, Juan Carlos I, Felipe VI, Irene Urdangarin, Pablo Urdangarin i la princesa Leonor.

Muntatge de fotos de primer pla d'Ainhoa Armentia i Iñaki Urdangarin, tots dos somrients
Mary i Federico de Dinamarca posant amb una expressió neutral, amb un emoji de cara neutral superposat al centre.
Pablo Urdangarin amb jaqueta fosca i expressió seriosa, amb una imatge de Letizia en un cercle vermell a la cantonada superior dreta.
Un jove amb una gorra blanca i vermella somriu a la cambra, mentre en un requadre circular es mostra la mateixa persona posant amb la família davant d'un edifici de maons.
El príncep Guillem i Kate Middleton elegantment vestida en un esdeveniment, amb una imatge circular superposada que mostra un moment afectuós entre ells, envoltada de cors rosats.
Muntatge de Carles III amb vestit gris i corbata blava, acompanyat d'Ana del Regne Unit amb barret gris i expressió seriosa en un cercle vermell.
Muntatge de fotos de primer pla de la reina Letizia Ortiz i la princesa Leonor de Borbó; ambdues amb rostre seriós
Muntatge de Carles III al costat de Kate Middleton
El príncep Guillem amb expressió seriosa i Meghan Markle en un cercle vermell amb un pastís d'aniversari a la cantonada.
Muntatge d'Ainhoa Armentia al carrer i Iñaki Urdangarin seriosos
Muntatge d'un primer pla de Letizia mirant cap amunt, el vestit gris de Felip VI i el blanc d'ella i un emoji de riure
Muntatge amb el palau de la Zarzuela al fons, Irene Urdangarin amb els cabells mig recollits i Letizia amb unes arracades de perles
Muntatge d'un primer pla de Charlene seria mirant de banda, dues imatges al costat d'Alberto de Mònaco desenfocades i un cor amb una gràfica
Muntatge d'un primer pla de Leonor somrient i de perfil seriosa
Muntatge d'Isabel Sartorius somrient, Felip VI seriós mirant de banda en vestit gris i corbata blava i un cor trencat
Muntatge amb Felip VI amb una imatge de la reina Sofia