ÚLTIMES NOTÍCIES DE LA FAMÍLIA REIAL

La informació més completa i actualitzada sobre la monarquia espanyola. Aquí trobareu articles detallats, notícies i curiositats sobre els membres de la reialesa, incloent Letizia Ortiz, Juan Carlos I, Felipe VI, Irene Urdangarin, Pablo Urdangarin i la princesa Leonor.

María Verdoy amb cabells llargs i ondulats, vestida amb un top negre, apareix a 'Socialité'; a la cantonada superior dreta de la imatge hi ha un requadre que mostra un grup de persones assegudes a la gespa sota un arbre. Captura de 'Socialité' el 29 de juny de 2024
Muntatge amb una imatge de Joan Urquijo, una d'Irene Urdangarin i un cercle vermell amb el rostre de la reina Sofia
Mary i Federico de Dinamarca vestida amb vestits formals i adorns reals, amb dues imatges circulars superposades a la part inferior que mostren moments casuals de la seva vida.
Muntatge de fotos de primer pla de la princesa Leonor i al costat, a l'interior d'un cercle, el seu avi, el rei emèrit Juan Carlos I, amb rostre seriós
Felip VI i Letizia posant en una habitació amb parets de fusta i cortines daurades, amb una imatge inserida en un cercle vermell a la cantonada superior dreta que els mostra conversant.
Muntatge de Leonor amb rostre somrient i Irene Urdagnarin amb rostre seriós
Muntatge de fotos de primer pla de la reina Letizia Ortiz i la princesa Leonor de Borbó a la Pasqua Militar del 2024; ambdues amb rostre seriós
Muntatge de fotos de primer pla d'Ainhoa Armentia i Iñaki Urdangarin, tots dos somrients
Mary i Federico de Dinamarca posant amb una expressió neutral, amb un emoji de cara neutral superposat al centre.
Pablo Urdangarin amb jaqueta fosca i expressió seriosa, amb una imatge de Letizia en un cercle vermell a la cantonada superior dreta.
Un jove amb una gorra blanca i vermella somriu a la cambra, mentre en un requadre circular es mostra la mateixa persona posant amb la família davant d'un edifici de maons.
El príncep Guillem i Kate Middleton elegantment vestida en un esdeveniment, amb una imatge circular superposada que mostra un moment afectuós entre ells, envoltada de cors rosats.
Muntatge de Carles III amb vestit gris i corbata blava, acompanyat d'Ana del Regne Unit amb barret gris i expressió seriosa en un cercle vermell.
Muntatge de fotos de primer pla de la reina Letizia Ortiz i la princesa Leonor de Borbó; ambdues amb rostre seriós
Muntatge de Carles III al costat de Kate Middleton
El príncep Guillem amb expressió seriosa i Meghan Markle en un cercle vermell amb un pastís d'aniversari a la cantonada.